$49.00 USD

Every month

Your payment information will be stored on a secure server for future purchases

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in
 

RCH Abonament Lunar

🔒 ZERO RISC: Poți anula oricând abonamentul.

🚨 ATENȚIE: Locurile sunt limitate in fiecare luna.

★★★★★ (4.9) +2,100 în Comunitate - Recomandat Acceleratorul #1 din Romania Pentru Începătorii Fără Buget sau Experiență.

💬 RICHEST 3.0 a propulsat nenumărați începători la +$10,000 prin acces la multiple metode de facut bani online actualizate 2024 ce vin la pachet cu strategii actualizate și tutoriale pas cu pas + mentorat și susținere la orice obstacol.

⚡️ Acces instant prin RICHEST V3:

✅ ADĂUGAT RECENT!

💣 DROPSHIPPING ACTUALIZAT 2024

💰 VALOARE DE $975

 Un curs complet nou și actualizat cu cele mai bune strategii 2024 ale lui Andrei pentru succes în Dropshipping.

3 cursuri în 1 - Dropshipping pe America cu Reclame Plătite, Dropshipping pe America cu Promovare Organică Fară Buget, și Dropshipping pe România cu Reclame sau Organic.

Dezvăluirea întregului produs câștigător, magazin și reclame folosite de Andrei în Challenge-ul de la $0 la +$1,000 în doar 24H.

Ore întregi de conținut cu tutoriale pas cu pas și toate secretele de succes ale lui Andrei în generarea a peste $1M în vânzări dropshipping (fiind și cel mai cunoscut din România pentru asta).

ATENȚIE: Acest domeniu se vinde separat cu $975, dar tu îl vei avea inclus în abonamentul tau RICHEST.

✅ ADĂUGAT RECENT!

📊 TRADING 2024

💰 VALOARE DE $895

Acces instant la un întreg curs de Trading perfect pentru începători, dar și pentru cei care au mai încercat și vor să aprofundeze sau să atingă nivelul următor.

Incluse în abonamentul tău RICHEST 8 module complexe ce te vor propulsa de la deslușirea lumii crypto & trading, până la practica, analize avansate și trade-uri profitabile.

Susținere inclusă din partea unui mentor dedicat cu experiență vastă în domeniu și profituri zilnice pentru a-ți oferi răspuns la orice obstacol, nedumerire sau problemă.

ATENȚIE: Acest domeniu se vinde separat cu $895, dar tu îl vei avea inclus în abonamentul tau RICHEST.

✅ ADĂUGAT RECENT!

🤖 MARKETING AFILIAT CU AI 2024

💰 VALOARE DE $875

Acces instant la 6 module actualizate cu strategii 2024, tutoriale pas cu pas, secrete pentru inteligență artificială și o formulă completă pentru a atinge rezultate în cel mai scurt timp posibil prin Marketing Afiliat cu AI.

O metodă prin care iți poți construi un venit sustenabil din online, chiar și cu buget complet zero, fară experiență și fară să investești 8 ore pe zi într-o afacere, cu doar 3-4 ore chiar și de pe telefon.

Vei învăța formula de succes și vei afla întregul proces pas cu pas pentru a atinge chiar și de la $0, rezultate de peste $5,000/lună prin Marketing Afiliat cu AI.

ATENȚIE: Acest domeniu se vinde separat cu $875, dar tu îl vei avea inclus în abonamentul tau RICHEST.

✅ ADĂUGAT RECENT!

🤖 TIKTOK MONEY CU AI

💰 VALOARE DE $875

O nouă oportunitate de care mulți nici măcar nu au auzit încă, dar studenții RICHEST deja profită: TikTok Autommation - venituri de zeci de mii pe lună din monetizare.

Prin noul program de monetizare TikTok vei afla cum poți atinge +$1 pe fiecare mie de vizualizări pentru a genera venituri de +$5,000/lună, chiar si cu zero buget sau experiență, totul cu un simplu telefon.

Din 7 module complexe vei învăța întregul proces, totul pas cu pas, de la cheia succesului, până la crearea de TikToks și strategia de scalare pentru venituri sustenabile din monetizarea pe TikTok.

ATENȚIE: Acest domeniu se vinde separat cu $875, dar tu îl vei avea inclus în abonamentul tau RICHEST.

✅ ADĂUGAT RECENT!

⭐️ BRAND PERSONAL

💰 VALOARE DE $975

Trăind în era internetului, să ai o audiență și o popularitate e cel mai mare avantaj pe care cineva îl poate deține într-o competiție suprasaturată.

Cei cunoscuți și cu notorietate vor avea mereu de castigat, avantaje zilnice la orce colț, conexiuni nenumărate, uși deschise mai ușor și oportunități care se dublează.

Din 5 module cu strategii avansate și informații dobândite în peste 6 ani, vei învață cum să-ți dezvolți popularitate și notorietate - secrete pentru crearea de conținut pas cu pas și dezvoltarea unei audiențe în online.

Vei descoperi cum arată cu adevărat un brand personal de succes, de ce ai nevoie de unul, cum să-ți creezi propria imagine și cum să începi să monetizezi cu câștiguri de peste $10,000/lună prin crearea de conținut sau promovarea unei afaceri.

Cei cunoscuți vor fi mereu avantajați, în timp ce necunoscuții se întâmplă să rămână mereu în umbră, iar tu vei învață cum să te poziționezi pentru succes.

ATENȚIE: Acest domeniu se vinde separat cu $975, dar tu îl vei avea inclus în abonamentul tau RICHEST.

✅ ADĂUGAT RECENT!

☄️ FACEBOOK ADS

💰 VALOARE DE $689

Acces instant la 5 module și peste 30 de training-uri ce au dezvoltat deja sute de începători să atingă nivelul unui expert în promovarea plătită pe Facebook și Instagram.

Scaleaza-ți propria afacere sau vinde servicii de promovare pe mii de dolari altor afaceri, folosindu-te de strategii puternice ce pot aduce rezultate peste noapte oricărui business.

Vei afla totul despre deslușirea algoritmului Facebook Ads și cum îl poți manipula în favoarea ta pentru o profitabilitate maximă, cât și întregul proces de creare, înțelegere, descifrare și scalare a reclamelor profitabile în orice domeniu.

ATENȚIE: Acest domeniu se vinde separat cu $689, dar tu îl vei avea inclus în abonamentul tau RICHEST.

✅ URMEAZĂ LUNA ASTA!

⭐️ APPOINTMENT SETTER

💰 VALOARE DE $945

O altă oportunitate de care prea puțini romani au auzit, dar încă una din care studenții RICHEST deja profită - ca Appointment Setter ești plătit pe fiecare întălnire pe care tu o setezi pentru anumite companii.

Vei învăța direct de la un mentor dedicat cu experiență de peste 4 ani în domeniu și cu un venit de peste $10,000/lună (un nivel atins fară o experiență anterioară, cu zero buget și cu doar un simplu laptop, lucrând de oriunde).

Din 6 module pas cu pas vei descoperi întreagă formulă de succes prin care iți poți crea și tu un venit sustenabil din acest domeniu, indiferent că nu ai mai auzit de asta și ești la nivelul 0 în prezent, vei avea incluse toate secretele și toți pașii unui mentor ce practica deja asta cu succes.

Vei primi tutoriale exacte cu toate informațiile necesare despre cum să te poziționezi, cum să contactezi și să fii acceptat în companii care plătesc bine și cum să scalezi la un venit de mii de dolari pe lună ca Appointment Setter, lucrând de oriunde și la propriul program.

ATENȚIE: Acest domeniu se vinde separat cu $945, dar tu îl vei avea inclus în abonamentul tau RICHEST.

🔜 URMEAZĂ: Digital Dropshipping, YouTube Automation, SMMA, Closing, Graphic Design, plus more.

🔴 ACTUALIZARI DOAR PENTRU CEI CE SE ALĂTURĂ ACUM

ȘI ASTA NU ESTE TOT CE PRIMEȘTI 😉

✅ BONUS #1 - MENTORAT INCLUS (+$1,000)

La un preț atât de accesibil, RICHEST 3.0 e singurul accelerator ce iți oferă acces direct și 24/7 la multipli mentori calificați în diferite domenii cu ani de experiență și rezultate de milioane de dolari. Oameni la care tu vei avea acces oricând și la un mod personal.

BONUS #2 - SOLUȚIE 1:1 LA ORICE PROBLEMĂ (+$500)

Incomparabil cu orice curs ieftin, RICHEST 3.0 vine la pachet cu o întreagă platformă dedicată prin care ai parte zilnic de mentorat ca la carte și soluții 1:1 pentru orice problemă prin care vei trece în procesul tău de la 0 la peste $10,000/lună.

✅ BONUS #3 - RĂSPUNSURI PERSONALIZATE (+$700)

Fix ce nu găsești în programele slabe, RICHEST 3.0 iți oferă cel mai valoros avantaj pentru un începător - susținere la fiecare pas și răspunsuri personalizate din partea mentorilor la orice obstacol, încât să ne asigurăm că treci cu brio prin orice provocare.

✅ BONUS #4 - WEBINARII SI EVENIMENTE LIVE (+$700)

Mult peste ce oferă competiția la un preț atât de accesibil, RICHEST 3.0 iți include în abonamentul lunar chiar și webinarii live și evenimente fizice cu mentorii și ceilalți membri de top, încât să formezi relații personale și de lungă durată cu mentorii tăi.

👨🏻‍🎓 +2,100 STUDENȚI RICHEST

Am ajutat mii de începători să atingă rezultate garantate în multiple domenii.

💰 +$300,000 LA STUDENȚI

În medie, studenții Richest generează +$200 din abonament (+6X la investiție).

⏳ +6 DE EXPERIENȚĂ

Înveți direct de la specialiști cu ani reali de experiență în domeniile respective.

★★★★★ (4.9) +2,100 în Comunitate - Recomandat Acceleratorul #1 din Romania Pentru Începătorii Fără Buget sau Experiență.

🚨 ATENȚIE: Prețul va crește curând.

INTRĂ ACUM ȘI PĂSTREAZĂ PREȚUL REDUS ȘI TOATE ACTUALIZARILE RICHEST V3

Preturile se vor dubla la finalizarea locurilor.

Peste 1,800 de membri s-au alăturat deja Grupării Richest și am generat mii de rezultatede la 0 la zeci de mii pe lună (indiferent de experiență sau buget). Alătură-te acum înainte ca toate abonamentele să crească la preț aproape dublu.

*ignoră acest mesaj dacă prețurile deja au crescut 

5.0 RATING (79 reviews on Facebook)

PĂRERILE OAMENILOR DESPRE ANDREI VALENTIN ȘI GRUPAREA RICHEST:

Mi-a plăcut foarte mult sa lucrez cu Andrei și echipa sa! Împreuna am reușit sa identificam repede îmbunătățirile ce puteau fi făcute la site-ul meu pentru a creste rata de conversie. De asemenea, faptul ca trimite feedback-ul intr-un video care apoi rămâne la mine este de super ajutor. Pentru ca pot reîntoarce constant la el in cazul in care simt ca nu am înțeles ceva. Recomand cu încredere sa lucrați împreuna cu el!

Cristian Stan

Când m-am hotărât să apelez la Andrei nu eram sigură dacă deciziile de business pe care le iau sunt cele mai potrivite. Îl urmăream de mai mult timp pe Youtube și am știut cumva că este omul de care aș avea nevoie, așa că i-am scris cu entuziasm😃 După discuția pe care am avut-o și sfaturile pe care mi le-a oferit, lucrurile au început să capete contur. Dacă te afli într-o situație similară sau pur și simplu vrei să afli mai multe despre droppshiping și comerț online, îți recomand să-i scrii lui Andrei cu toată încrederea. Este cea mai bună investiție pe care o poți face pentru tine și afacerea ta!🙏 Andrei este un profesionist, pasionat de ceea ce face, foarte implicat, transparent și un om care pur și simplu te inspiră și te motivează. Pe mine discuția cu el m-a ajutat foarte mult, mi-a oferit o mulțime de sfaturi și încrederea de care aveam nevoie. Îți mulțumesc, Andrei! Cu siguranță o să revin la tine ori de câte ori o să am nevoie de părerea unui profesionist! 🔝🔝🔝👏🏼👏🏼

Iulia Bianca

Recomand cu încredere atât serviciile grupării Richest cât și suportul lui Andrei Valentin!💪🏼 Aici poți găsi oameni implicați,dedicați și care cer puțin și oferă mult!😎 Dacă ești atent și muncitor ii poți prinde din urma!🦈

Roxana Maria

Pot spune cu ușurință ca Andrei Valentin a fost unul din mentorii mei .Începutul unui business nu este niciodată ușor, cu atât mai mult când nu știi foarte multe elemente iar determinarea de a învăța și a reuși este cel mai de preț lucru pe care îl ai. Tot ceea ce am realizat până astăzi în zona e-commerce ,se datorează,în parte și lui Andrei. Cursul lui de dropshipping este ușor de parcurs și un must pentru începători,iar programul său de consultanță chiar m-a ajutat să înțeleg mecanismul acestui business.

Mazalik Erzsébet

Ma atragea de vreo 2 ani ideea de comert online, si stand anul acesta acasa in pandemie si cautand alternative la afacerea cu vanzari pe Amazon am ajuns sa dau de Dropshipping. Am urmarit timp de o saptamana multe videouri pe youtube de la tot felul de dropshipperi straini fara sa caut deloc informatii in romana pentru ca nu mi-am imaginat ca as gasii asa ceva. Din noroc youtube mi-a scos in cale canalul lui Andrei si am ramas impresionat enorm sa gasesc atata informatie de calitate, bine structurata si gratis, tratand multe subiecte ce nici macar nu erau atinse de altii (informatii legate de infiintare firma, despre contabilitate, despre procesatori de plati, studii de caz, reclame pe facebook si multe altele). Lejer cu informatia de pe youtube daca ai mult timp liber te poti apuca singur de treaba, aplici tot ce e acolo, inveti din greseli si iar aplici pana iti iese, dar daca esti ca mine si NU MAI AI ASA DE MULT TIMP LIBER, probabil ai deja o afacere sau esti angajat si vrei sa castigi timp invatand din greselile si invataturile altora, iti recomand cu drag sa colaborezi cu Andrei indiferent de nivelul de cunostinte pe care il ai despre dropshipping sau in general despre antreprenoriat. Dupa o conversatie de 20 de minute cu Andrei, am ales sa ma inscriu in programul lui de Mentorship unde am fost luat de la ZERO si am trecut printr-un sistem FOARTE BINE STRUCTURAT. Nu am inaintat nici o etapa pana nu s-a asigurat de fiecare data ca am inteles toata informatia dar si ca e bine pusa in practica, s-a adaptat perfect pe nivelul meu, mi-a explicat mereu cu RABDARE SI PASIUNE orice nelamurire am avut si cel mai important din punctul meu de vedere este ca trateaza cu multa SERIOZITATE SI PROFESIONALISM acest tip de afacere. Cautam un mentor MATUR, SERIOS si cu EXPERIENTA APLICATA (pana la urma sunt niste bani in joc) si in ciuda faptului ca este tanar am gasit toate aceste calitati in Andrei + am primit bonus o implicare maxima in afacerea mea ca si cum ar fi si a lui. Cel mai sigur vom colabora si pe viitor pe parcursul dezvoltarii firmei. Bafta la toti in alegerile facute !

Razvan Botofan