Politica deĀ rambursare

Fiind vorba de un abonament digital cuprins in OUG nr. 34/2014, continutul digital face exceptie de la dreptul rambursarii.

In acelasi timp, nu iti va fi permis sa te abonezi si intr-un timp scurt sa vizionezi o mare parte din continut, iar apoi sa ceri banii inapoi dupa ce deja te-ai folosit de platforma.

Prin abonamentul tau primesti acces instant la intregul continut si toate cursurile. Asadar, rambursarea nu este posibila, ci doar anularea abonamentului.

ANULAREA ABONAMENTULUI

Anularea abonamentului este oricand posibila cu minim 5 zile inainte de reefectuarea platii. Ex. Abonamentul tau se reinnoieste pe data de 15, asigura-te ca ne contactezi pentru anulare maxim in data de 10 incat anularea sa fie posibila.

Trebuie doar sa creezi un Tichet inĀ canalul #Contact de pe serverul de Discord in careĀ sa mentionezi despre anularea abonamentului.

Daca pentru orice motiv nu esti pe serverul nostru de Discord, dar ai cumparat abonamentul Richest, poti apasa aici pentru a intra incat sa creezi tichetul de anulare.

Cererile de anulare prin email sunt de obicei onorate cu intarziere in comparatie cu cele de pe Discord: [email protected].

Ā©Ā RICHESTā„¢ 2024. All rights reserved.