Acest site este operat de AV IMPERIUM LLC. Pe întregul site, termenii, „noi” ╚Öi „nostru” se refer─â la RICHEST. AV IMPERIUMV LLC v─â ofer─â acest site web, inclusiv toate informa╚Ťiile, instrumentele ╚Öi serviciile disponibile pe acest site pentru dvs., utilizator, condi╚Ťionat de acceptarea tuturor termenilor, condi╚Ťiilor, politicilor ╚Öi notific─ârilor men╚Ťionate aici.

Vizitând site-ul nostru sau cump─ârând ceva de la noi, v─â implica╚Ťi în „Serviciul” nostru ╚Öi sunte╚Ťi de acord s─â respecta╚Ťi urm─âtorii termeni ╚Öi condi╚Ťii („Termeni ╚Öi condi╚Ťii”, „Termeni”). Ace╚Öti Termeni ╚Öi condi╚Ťii se aplic─â tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, f─âr─â limitare, utilizatorilor care sunt browsere, vânz─âtori, clien╚Ťi, comercian╚Ťi ╚Öi/sau contribuitori de con╚Ťinut.

V─â rug─âm s─â citi╚Ťi cu aten╚Ťie ace╚Öti Termeni ╚Öi condi╚Ťii înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oric─ârei p─âr╚Ťi a site-ului, sunte╚Ťi de acord s─â respecta╚Ťi ace╚Öti Termeni ╚Öi condi╚Ťii. Dac─â nu sunte╚Ťi de acord cu to╚Ťi termenii ╚Öi condi╚Ťiile acestui acord, atunci este posibil s─â nu accesa╚Ťi site-ul web sau s─â utiliza╚Ťi niciun serviciu. Dac─â ace╚Öti Termeni ╚Öi condi╚Ťii sunt considera╚Ťi o ofert─â, acceptarea este limitat─â în mod expres la ace╚Öti Termeni ╚Öi condi╚Ťii.

Orice caracteristici sau instrumente noi care sunt ad─âugate la magazinul curent vor fi, de asemenea, supuse Termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor. Pute╚Ťi consulta oricând cea mai recent─â versiune a Termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor pe aceast─â pagin─â. Ne rezerv─âm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui oricand fara anunt in prealabil orice parte a acestor Termeni ╚Öi condi╚Ťii. Este responsabilitatea dumneavoastr─â s─â verifica╚Ťi periodic aceast─â pagin─â pentru modific─âri. Continuarea utiliz─ârii sau accesul dumneavoastr─â la site-ul web dup─â postarea oric─âror modific─âri constituie acceptarea acestor modific─âri.

Magazinul nostru este g─âzduit pe Shopify Inc. Ei ne ofer─â o platform─â de comer╚Ť electronic online care ne permite s─â v─â vindem produsele ╚Öi serviciile noastre.

SECȚIUNEA 1 - TERMENI MAGAZIN

ONLINE Fiind de acord cu ace╚Öti Termeni ╚Öi condi╚Ťii, declara╚Ťi c─â ave╚Ťi cel pu╚Ťin vârsta majoratului în statul sau provincia dvs. de re╚Öedin╚Ť─â sau c─â ave╚Ťi vârsta majoratului în statul sau provincia dvs. de re╚Öedin╚Ť─â ╚Öi ne-a╚Ťi dat consim╚Ť─âmântul pentru permite╚Ťi oric─ârei persoane minore în între╚Ťinere s─â foloseasc─â acest site. Nu pute╚Ťi folosi produsele noastre în niciun scop ilegal sau neautorizat, în utilizarea Serviciului, înc─âlcând orice lege din jurisdic╚Ťia dumneavoastr─â (inclusiv, dar f─âr─â a se limita la legile privind drepturile de autor). Nu trebuie s─â transmite╚Ťi viermi sau viru╚Öi sau vreun cod de natur─â distructiv─â. Înc─âlcarea sau înc─âlcarea oric─âruia dintre Condi╚Ťii va duce la încetarea imediat─â a Serviciilor dumneavoastr─â.

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE

Ne rezerv─âm dreptul de a refuza serviciul oricui, din orice motiv, în orice moment. În╚Ťelege╚Ťi c─â con╚Ťinutul dvs. (f─âr─â a include informa╚Ťiile despre cardul de credit) poate fi transferat necriptat ╚Öi poate implica (a) transmisii prin diferite re╚Ťele; ╚Öi (b) modific─âri pentru a se conforma ╚Öi adapta la cerin╚Ťele tehnice de conectare a re╚Ťelelor sau dispozitivelor. Informa╚Ťiile cardului de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin re╚Ťele. Sunte╚Ťi de acord s─â nu reproduce╚Ťi, duplica╚Ťi, copia╚Ťi, vinde╚Ťi, revinde╚Ťi sau exploata╚Ťi nicio parte a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul web prin care este furnizat serviciul, f─âr─â permisiunea scris─â expres─â a noastr─â. . Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse doar pentru comoditate ╚Öi nu vor limita sau afecta în alt mod ace╚Öti Termeni.

SECȚIUNEA 3 - INFORMAȚII/DATE PERSONALE

V─â cerem anumite date personale pentru a v─â furniza produsele sau serviciile pe care le solicita╚Ťi. De exemplu, atunci când face╚Ťi achizi╚Ťii, contacta╚Ťi serviciile noastre pentru consumatori, solicita╚Ťi primirea de comunic─âri, crea╚Ťi un cont, participa╚Ťi la evenimentele sau concursurile noastre sau folosi╚Ťi site-urile sau aplica╚Ťiile noastre.

Datele personale includ:

detalii de contact, inclusiv nume, e-mail, num─âr de telefon ╚Öi livrare, adresa de facturare; informa╚Ťii de conectare ╚Öi de cont, inclusiv numele de ecran, parola ╚Öi un ID de utilizator unic; detalii personale, inclusiv sexul, ora╚Öul natal, data na╚Öterii ╚Öi istoricul achizi╚Ťiilor; informa╚Ťii de plat─â sau card de credit; date despre caracteristicile fizice, inclusiv greutatea, în─âl╚Ťimea ╚Öi m─âsur─âtorile corpului (cum ar fi m─âsur─âtorile estimate ale pasului ╚Öi pantofilor/piciorului sau m─ârimea îmbr─âc─âmintei); preferin╚Ťele personale, inclusiv lista de dorin╚Ťe, precum ╚Öi preferin╚Ťele de marketing ╚Öi cookie-uri. Utiliz─âm datele dumneavoastr─â în urm─âtoarele moduri:

1. Pentru a furniza Caracteristicile site-ului ╚Öi Serviciile pe care le solicita╚Ťi

Când utiliza╚Ťi site-ul nostru, vom folosi datele dumneavoastr─â pentru a furniza produsul sau serviciul solicitat. De exemplu, dac─â efectua╚Ťi o achizi╚Ťie pe Richest sau participa╚Ťi la un eveniment sau promo╚Ťie, vom folosi informa╚Ťiile de contact pe care ni le furniza╚Ťi pentru a comunica cu dumneavoastr─â despre achizi╚Ťie, eveniment sau promo╚Ťie. Dac─â contacta╚Ťi serviciile noastre pentru consumatori, vom folosi informa╚Ťii despre dvs., cum ar fi informa╚Ťiile de livrare sau de plat─â, sau produsul pe care l-a╚Ťi achizi╚Ťionat, pentru a v─â ajuta s─â rezolva╚Ťi o problem─â sau o întrebare.

2. Pentru a comunica informa╚Ťii despre produsele, serviciile, evenimentele noastre ╚Öi în alte scopuri promo╚Ťionale Când sunte╚Ťi de acord, v─â vom trimite comunic─âri de marketing ╚Öi ╚Ötiri referitoare la produsele, serviciile, evenimentele ╚Öi evenimentele Richest, detalii de contact, inclusiv nume, e-mail, num─âr de telefon ╚Öi livrare, adresa de facturare; informa╚Ťii de conectare ╚Öi de cont, inclusiv numele de ecran, parola ╚Öi un ID de utilizator unic; detalii personale, inclusiv sexul, ora╚Öul natal, data na╚Öterii ╚Öi istoricul achizi╚Ťiilor; informa╚Ťii de plat─â sau card de credit; date despre caracteristicile fizice, inclusiv greutatea, în─âl╚Ťimea ╚Öi m─âsur─âtorile corpului (cum ar fi m─âsur─âtorile estimate ale pasului ╚Öi pantofilor/piciorului sau m─ârimea îmbr─âc─âmintei); preferin╚Ťele personale, inclusiv lista de dorin╚Ťe, precum ╚Öi preferin╚Ťele de marketing ╚Öi cookie-uri. Utiliz─âm datele dumneavoastr─â în urm─âtoarele moduri:

3. Pentru a opera, îmbun─ât─â╚Ťi ╚Öi între╚Ťine afacerea, produsele ╚Öi serviciile noastre Folosim datele personale pe care ni le furniza╚Ťi pentru a ne desf─â╚Öura activitatea. De exemplu, atunci când face╚Ťi o achizi╚Ťie, folosim acele informa╚Ťii pentru contabilitate, audit ╚Öi alte func╚Ťii interne. Putem folosi date personale despre modul în care utiliza╚Ťi produsele ╚Öi serviciile noastre pentru a v─â îmbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa utilizatorului ╚Öi pentru a ne ajuta s─â diagnostic─âm problemele tehnice ╚Öi de service ╚Öi s─â ne administr─âm site-ul.

4. Pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguran╚Ťa noastr─â sau a altora De asemenea, putem folosi datele dumneavoastr─â despre modul în care utiliza╚Ťi site-ul nostru pentru a preveni sau detecta frauda, ÔÇőÔÇőabuzul, utilizarea ilegal─â, înc─âlc─ârile Termenilor no╚Ötri de utilizare ╚Öi pentru a respecta ordinele judec─âtore╚Öti, cererile guvernamentale sau legea aplicabil─â.

5. În scopuri generale de cercetare ╚Öi analiz─â Folosim date despre modul în care vizitatorii no╚Ötri folosesc site-ul ╚Öi serviciile noastre pentru a în╚Ťelege comportamentul sau preferin╚Ťele clien╚Ťilor. De exemplu, putem folosi informa╚Ťii despre modul în care vizitatorii Richest.ro caut─â ╚Öi g─âsesc produse pentru a în╚Ťelege mai bine cele mai bune modalit─â╚Ťi de organizare ╚Öi prezentare a ofertelor de produse în vitrina noastr─â.

6. Alte scopuri De asemenea, putem folosi datele dumneavoastr─â în alte moduri ╚Öi vom furniza o notificare specific─â în momentul colect─ârii ╚Öi v─â vom ob╚Ťine consim╚Ť─âmântul, acolo unde este necesar.

TEMEIURI JURIDICE pentru a v─â prelucra datele, ne baz─âm pe anumite temeiuri legale, în func╚Ťie de modul în care interac╚Ťiona╚Ťi cu site-ul nostru. Când achizi╚Ťiona╚Ťi produse Richest din magazinul nostru online, avem nevoie de datele dumneavoastr─â pentru a ne îndeplini contractul cu dumneavoastr─â. De exemplu, avem nevoie de detaliile dvs. de plat─â ╚Öi de contact pentru a v─â livra comanda; De asemenea, ne baz─âm pe alte temeiuri legale, cum ar fi interesele noastre legitime ca afacere, pentru a ne conforma unei obliga╚Ťii legale sau pentru a v─â proteja interesele vitale. Protec╚Ťia ╚Öi gestionarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal:

1. Criptare ╚Öi securitate Folosim o varietate de m─âsuri de securitate tehnice ╚Öi organiza╚Ťionale, inclusiv instrumente de criptare ╚Öi autentificare, pentru a men╚Ťine siguran╚Ťa datelor dvs.

2. Transferuri interna╚Ťionale ale datelor dumneavoastr─â cu caracter personal Datele personale pe care le colect─âm (sau proces─âm) în contextul site-ului nostru vor fi stocate în SUA ╚Öi în alte ╚Ť─âri. Unii dintre destinatarii datelor cu care Richest v─â împ─ârt─â╚Öe╚Öte datele pot fi localiza╚Ťi în alte ╚Ť─âri decât ╚Ťara în care datele dumneavoastr─â au fost colectate ini╚Ťial. Este posibil ca legile din acele ╚Ť─âri s─â nu ofere acela╚Öi nivel de protec╚Ťie a datelor în compara╚Ťie cu ╚Ťara în care a╚Ťi furnizat ini╚Ťial datele dumneavoastr─â. Cu toate acestea, atunci când transfer─âm datele dumneavoastr─â c─âtre destinatari din alte ╚Ť─âri, inclusiv SUA, vom proteja acele date cu caracter personal a╚Öa cum este descris în aceast─â politic─â de confiden╚Ťialitate ╚Öi conform legii aplicabile. Lu─âm m─âsuri pentru a respecta cerin╚Ťele legale aplicabile pentru transferul de date cu caracter personal c─âtre destinatari din ╚Ť─âri din afara SEE sau Elve╚Ťia care nu ofer─â un nivel adecvat de protec╚Ťie a datelor. Folosim o varietate de m─âsuri pentru a ne asigura c─â datele dumneavoastr─â transferate în aceste ╚Ť─âri beneficiaz─â de o protec╚Ťie adecvat─â prin regulile de protec╚Ťie a datelor; aceasta include semnarea clauzelor contractuale standard ale UE, verificarea c─â destinatarul a adoptat reguli corporative obligatorii sau ader─â la Cadrul Scutul de confiden╚Ťialitate UE-SUA ╚Öi Elve╚Ťia-SUA. În cazul în care datele personale sunt transferate în cadrul Richest,

P─âstrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal Informa╚Ťiile dumneavoastr─â personale vor fi p─âstrate atâta timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor prev─âzute în aceast─â politic─â de confiden╚Ťialitate (cu excep╚Ťia cazului în care legea aplicabil─â impune o perioad─â mai lung─â de p─âstrare). În general, aceasta înseamn─â c─â vom p─âstra datele dumneavoastr─â atâta timp cât v─â p─âstra╚Ťi contul Richest. Pentru datele personale legate de achizi╚Ťiile de produse, le p─âstr─âm mai mult timp pentru a ne conforma obliga╚Ťiilor legale (cum ar fi legile fiscale ╚Öi de vânz─âri ╚Öi în scopuri de garan╚Ťie). Drepturile dumneavoastr─â referitoare la datele dumneavoastr─â personale Ave╚Ťi dreptul de a solicita:

(1) acces la datele dumneavoastr─â; (2) o copie electronic─â a datelor dumneavoastr─â (portabilitate); (3) corectarea datelor dumneavoastr─â dac─â acestea sunt incomplete sau inexacte;(4) ╚Ötergerea sau restric╚Ťionarea datelor dumneavoastr─â în anumite circumstan╚Ťe prev─âzute de legea aplicabil─â. Aceste drepturi nu sunt absolute. În cazul în care am ob╚Ťinut consim╚Ť─âmântul dumneavoastr─â pentru prelucrarea datelor dumneavoastr─â, ave╚Ťi dreptul de a v─â retrage consim╚Ť─âmântul în orice moment. Renun╚Ťarea la marketingul direct Dac─â ave╚Ťi un cont Richest sau dac─â v-a╚Ťi înscris la newsletter-ul nostru, pute╚Ťi renun╚Ťa la primirea comunic─ârilor de marketing ale Richest în orice moment. De asemenea, pute╚Ťi renun╚Ťa modificând abonamentele de e-mail sau SMS. Alternativ, ne pute╚Ťi contacta la (EMAIL DE ASISTEN╚Ü─é).

SEC╚ÜIUNEA 4 - MODIFIC─éRI LA SERVICIUL ╚śI PRE╚ÜURI

Pre╚Ťurile pentru produsele noastre pot fi modificate f─âr─â notificare. Ne rezerv─âm dreptul în orice moment de a modifica sau întrerupe Serviciul (sau orice parte sau con╚Ťinut al acestuia) f─âr─â notificare în orice moment. Nu vom fi r─âspunz─âtori fa╚Ť─â de dvs. sau fa╚Ť─â de orice ter╚Ť─â parte pentru orice modificare, modificare a pre╚Ťului, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot avea cantit─â╚Ťi limitate ╚Öi pot fi returnate sau schimbate numai conform Politicii noastre de returnare. Am depus toate eforturile pentru a afi╚Öa cât mai fidel culorile ╚Öi imaginile produselor noastre care apar în magazin. Nu putem garanta c─â afi╚Öarea monitorului computerului dumneavoastr─â de orice culoare va fi exact─â. Ne rezerv─âm dreptul, dar nu suntem obliga╚Ťi, de a limita vânz─ârile produselor sau serviciilor noastre la orice persoan─â, regiune geografic─â sau jurisdic╚Ťie. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezerv─âm dreptul de a limita cantit─â╚Ťile oric─âror produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau pre╚Ťurile produselor pot fi modificate în orice moment, f─âr─â notificare, la discre╚Ťia noastr─â. Ne rezerv─âm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofert─â pentru orice produs sau serviciu f─âcut─â pe acest site este nul─â acolo unde este interzis─â. Nu garant─âm c─â calitatea oric─âror produse, servicii, informa╚Ťii sau alte materiale achizi╚Ťionate sau ob╚Ťinute de dvs. va îndeplini a╚Ötept─ârile dumneavoastr─â sau c─â orice erori din Serviciu vor fi corectate.

SEC╚ÜIUNEA 6 - ACURATEA INFORMA╚ÜIILOR DE FACTURARE ╚śI CONT

Ne rezerv─âm dreptul de a refuza orice anulare sau modificare a oric─ârei comenzi pe m─âsur─â ce începem s─â lucr─âm la comanda dumneavoastr─â de îndat─â ce o primim. Ne rezerv─âm dreptul de a refuza orice comand─â pe care o plasa╚Ťi la noi. Putem, la discre╚Ťia noastr─â, s─â limit─âm sau s─â anul─âm cantit─â╚Ťile achizi╚Ťionate per persoan─â, pe gospod─ârie sau comand─â. Aceste restric╚Ťii pot include comenzi plasate de c─âtre sau sub acela╚Öi cont de client, acela╚Öi card de credit ╚Öi/sau comenzi care utilizeaz─â aceea╚Öi adres─â de facturare ╚Öi/sau de expediere. Dac─â modific─âm sau anul─âm o comand─â, este posibil s─â încerc─âm s─â v─â anun╚Ť─âm contactând adresa de e-mail ╚Öi/sau adresa de facturare/num─ârul de telefon furnizate în momentul în care a fost efectuat─â comanda. Ne rezerv─âm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, dup─â singura noastr─â judecat─â, par a fi plasate de dealeri, revânz─âtori sau distribuitori. Sunte╚Ťi de acord s─â furniza╚Ťi informa╚Ťii actuale, complete ╚Öi exacte despre achizi╚Ťie ╚Öi cont pentru toate achizi╚Ťiile efectuate la magazinul nostru. Sunte╚Ťi de acord s─â v─â actualiza╚Ťi prompt contul ╚Öi alte informa╚Ťii, inclusiv adresa de e-mail ╚Öi numerele cardului de credit ╚Öi datele de expirare, astfel încât s─â v─â putem finaliza tranzac╚Ťiile ╚Öi s─â v─â contactam dup─â cum este necesar. Pentru mai multe detalii, v─â rug─âm s─â consulta╚Ťi Politica noastr─â de retur.

SECȚIUNEA 7 - INSTRUMENTE OPȚIONALE

V─â putem oferi acces la instrumente ter╚Ťe asupra c─ârora nici nu le monitoriz─âm ╚Öi nici nu avem niciun control sau intrare. Recunoa╚Öte╚Ťi ╚Öi sunte╚Ťi de acord c─â oferim acces la astfel de instrumente „a╚Öa cum sunt” ╚Öi „a╚Öa cum sunt disponibile” f─âr─â nicio garan╚Ťie, reprezentare sau condi╚Ťii de orice fel ╚Öi orice aprobare. Nu vom avea nicio r─âspundere care decurge din sau este legat─â de utilizarea de c─âtre dvs. a instrumentelor op╚Ťionale de la ter╚Ťi. Orice utilizare de c─âtre dvs. a instrumentelor op╚Ťionale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propriul risc ╚Öi la discre╚Ťia dvs. ╚Öi ar trebui s─â v─â asigura╚Ťi c─â sunte╚Ťi familiarizat cu ╚Öi aproba╚Ťi condi╚Ťiile în care instrumentele sunt furnizate de furnizorul(ii) ter╚Ť(i) relevant(i). De asemenea, în viitor, putem oferi noi servicii ╚Öi/sau caracteristici prin intermediul site-ului web (inclusiv, lansarea de noi instrumente ╚Öi resurse). Astfel de noi func╚Ťii ╚Öi/sau servicii vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni ╚Öi condi╚Ťii.

SEC╚ÜIUNEA 8 - se un acord de transfer de date intragrup.

P─âstrarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal Informa╚Ťiile dumneavoastr─â personale vor fi p─âstrate atâta timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor prev─âzute în aceast─â politic─â de confiden╚Ťialitate (cu excep╚Ťia cazului în care legea aplicabil─â impune o perioad─â mai lung─â de p─âstrare). În general, aceasta înseamn─â c─â vom p─âstra datele dumneavoastr─â atâta timp cât v─â p─âstra╚Ťi contul Richest. Pentru datele personale legate de achizi╚Ťiile de produse, le p─âstr─âm mai mult timp pentru a ne conforma obliga╚Ťiilor legale (cum ar fi legile fiscale ╚Öi de vânz─âri ╚Öi în scopuri de garan╚Ťie). Drepturile dumneavoastr─â referitoare la datele dumneavoastr─â personale Ave╚Ťi dreptul de a solicita: (1) acces la datele dumneavoastr─â; (2) o copie electronic─â a datelor dumneavoastr─â (portabilitate); (3) corectarea datelor dumneavoastr─â dac─â acestea sunt incomplete sau inexacte; sau (4) ╚Ötergerea sau restric╚Ťionarea datelor dumneavoastr─â în anumite circumstan╚Ťe prev─âzute de legea aplicabil─â. Aceste drepturi nu sunt absolute. În cazul în care am ob╚Ťinut consim╚Ť─âmântul dumneavoastr─â pentru prelucrarea datelor dumneavoastr─â, ave╚Ťi dreptul de a v─â retrage consim╚Ť─âmântul în orice moment. Renun╚Ťarea la marketingul direct Dac─â ave╚Ťi un cont Richest sau dac─â v-a╚Ťi înscris la newsletter-ul nostru, pute╚Ťi renun╚Ťa la primirea comunic─ârilor de marketing ale Richest în orice moment. De asemenea, pute╚Ťi renun╚Ťa modificând abonamentele de e-mail sau SMS. Alternativ, ne pute╚Ťi contacta la (EMAIL DE ASISTEN╚Ü─é).

 

SOL - Solutionarea Online a Litigiilor

 

SECȚIUNEA 8 - LINK-URI DE LA TERȚI PĂRȚI

Anumite con╚Ťinuturi, produse ╚Öi servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale de la ter╚Ťi. Link-urile de la ter╚Ťi de pe acest site v─â pot direc╚Ťiona c─âtre site-uri web ale ter╚Ťilor care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea con╚Ťinutului sau acurate╚Ťea ╚Öi nu garant─âm ╚Öi nu vom avea nicio r─âspundere sau responsabilitate pentru materialele sau site-urile web ale ter╚Ťilor sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale unor ter╚Ťi. Nu suntem r─âspunz─âtori pentru niciun prejudiciu sau daune legate de cump─ârarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, con╚Ťinut sau orice alte tranzac╚Ťii efectuate în leg─âtur─â cu site-urile web ale ter╚Ťilor. Consulta╚Ťi cu aten╚Ťie politicile ╚Öi practicile ter╚Ťelor p─âr╚Ťi ╚Öi asigura╚Ťi-v─â c─â le în╚Ťelege╚Ťi înainte de a v─â angaja în orice tranzac╚Ťie. Plângerile, revendic─ârile, îngrijor─ârile sau întreb─ârile referitoare la produsele ter╚Ťe trebuie s─â fie îndreptate c─âtre ter╚Ť─â parte.

SEC╚ÜIUNEA 9 - COMENTARIILE UTILIZATORULUI, FEEDBACK ╚śI ALTE TRIMITERI

Dac─â, la cererea noastr─â, trimite╚Ťi anumite trimiteri specifice (de exemplu, înscrieri la concurs) sau f─âr─â o solicitare din partea noastr─â, trimite╚Ťi idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin po╚Öt─â sau în alt mod ( în mod colectiv, „comentarii”), sunte╚Ťi de acord c─â putem, în orice moment, f─âr─â restric╚Ťii, s─â edit─âm, s─â copiam, s─â public─âm, s─â distribuim, s─â traducem ╚Öi s─â folosim în orice mod în orice mediu orice comentarii pe care ni le transmite╚Ťi. Nu avem ╚Öi nu vom avea nicio obliga╚Ťie (1) de a p─âstra orice comentariu în mod confiden╚Ťial; (2) s─â pl─âteasc─â compensa╚Ťii pentru orice comentarii; sau (3) pentru a r─âspunde oric─âror comentarii. Putem, dar nu avem nicio obliga╚Ťie, s─â monitoriz─âm, s─â edit─âm sau s─â eliminam con╚Ťinutul pe care îl consider─âm, la discre╚Ťia noastr─â exclusiv─â, c─â este ilegal, ofensator, amenin╚Ť─âtor, calomnios, def─âim─âtor, pornografic, obscen sau în orice alt mod inacceptabil sau care încalc─â proprietatea intelectual─â a oric─ârei p─âr╚Ťi sau ace╚Öti Termeni ╚Öi condi╚Ťii. . Sunte╚Ťi de acord c─â comentariile dvs. nu vor înc─âlca niciun drept al vreunei ter╚Ťe p─âr╚Ťi, inclusiv drepturi de autor, m─ârci comerciale, confiden╚Ťialitate, personalitate sau alt drept personal sau de proprietate. În plus, sunte╚Ťi de acord c─â comentariile dvs. nu vor con╚Ťine materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene ╚Öi nici nu vor con╚Ťine niciun virus informatic sau alt program malware care ar putea afecta în vreun fel func╚Ťionarea Serviciului sau a oric─ârui site web asociat. Nu ave╚Ťi voie s─â utiliza╚Ťi o adres─â de e-mail fals─â, s─â pretinde╚Ťi c─â sunte╚Ťi altcineva decât dvs. sau s─â ne induce╚Ťi în eroare în alt mod pe noi sau pe ter╚Ťi cu privire la originea oric─âror comentarii. Sunte╚Ťi singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le face╚Ťi ╚Öi pentru acurate╚Ťea lor. Nu ne asum─âm nicio responsabilitate ╚Öi nu ne asum─âm nicio responsabilitate pentru comentariile postate de dvs. sau de orice ter╚Ť─â parte.

SEC╚ÜIUNEA 10 - ACURATE╚ÜIA, COMPLETITU╚ÜIA ╚śI ACTUALITATEA INFORMA╚ÜIILOR

Nu suntem responsabili dac─â informa╚Ťiile puse la dispozi╚Ťie pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar pentru informa╚Ťii generale ╚Öi nu ar trebui s─â fie bazat pe sau folosit ca baz─â unic─â pentru luarea deciziilor f─âr─â a consulta surse de informa╚Ťii primare, mai precise, mai complete sau mai oportune. Orice încredere în materialul de pe acest site este pe propriul risc. Acest site poate con╚Ťine anumite informa╚Ťii istorice. Informa╚Ťiile istorice, în mod necesar, nu sunt actuale ╚Öi sunt furnizate doar pentru referin╚Ť─â. Ne rezerv─âm dreptul de a modifica con╚Ťinutul acestui site în orice moment, dar nu avem obliga╚Ťia de a actualiza nicio informa╚Ťie de pe site-ul nostru. Sunte╚Ťi de acord c─â este responsabilitatea dumneavoastr─â s─â monitoriza╚Ťi modific─ârile aduse site-ului nostru.

SEC╚ÜIUNEA 11 - ERORI, INEXACTITU╚ÜI ╚śI OMISIUNI

Ocazional, pe site-ul nostru sau în Serviciu pot exista informa╚Ťii care s─â con╚Ťin─â erori de tipar, inexactit─â╚Ťi sau omisiuni care pot avea leg─âtur─â cu descrierile produselor, pre╚Ťurile, promo╚Ťiile, ofertele, taxele de livrare a produselor, timpii de tranzit ╚Öi disponibilitatea. Ne rezerv─âm dreptul de a corecta orice erori, inexactit─â╚Ťi sau omisiuni ╚Öi de a modifica sau actualiza informa╚Ťii sau de a anula comenzi dac─â orice informa╚Ťii din Serviciu sau de pe orice site web aferent sunt inexacte în orice moment, f─âr─â notificare prealabil─â (inclusiv dup─â ce a╚Ťi trimis comanda) . Nu ne asum─âm nicio obliga╚Ťie de a actualiza, modifica sau clarifica informa╚Ťiile din Serviciu sau de pe orice site web aferent, inclusiv, f─âr─â limitare, informa╚Ťii despre pre╚Ťuri, cu excep╚Ťia cazurilor cerute de lege. Nicio dat─â specificat─â de actualizare sau de reîmprosp─âtare aplicat─â în Serviciu sau pe orice site web asociat nu trebuie luat─â în considerare pentru a indica faptul c─â toate informa╚Ťiile din Serviciu sau de pe orice site web aferent au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE

În plus fa╚Ť─â de alte interdic╚Ťii prev─âzute în Termenii ╚Öi condi╚Ťiile, vi se interzice utilizarea site-ului sau a con╚Ťinutului acestuia: (a) în orice scop ilegal; (b) s─â solicite altora s─â efectueze sau s─â participe la orice acte ilegale; (c) pentru a înc─âlca orice reglement─âri, reguli, legi sau ordonan╚Ťe locale interna╚Ťionale, federale, provinciale sau de stat; (d) pentru a înc─âlca sau înc─âlca drepturile noastre de proprietate intelectual─â sau drepturile de proprietate intelectual─â ale altora; (e) a h─âr╚Ťui, a abuza, a insulta, a v─ât─âma, a def─âima, calomniaz─â, denigreaz─â, intimideaz─â sau discrimineaz─â pe criterii de gen, orientare sexual─â, religie, etnie, ras─â, vârst─â, origine na╚Ťional─â sau dizabilitate; (f) s─â prezinte informa╚Ťii false sau în╚Öel─âtoare; (g) pentru a înc─ârca sau transmite viru╚Öi sau orice alt tip de cod r─âu inten╚Ťionat care va sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta func╚Ťionalitatea sau func╚Ťionarea Serviciului sau a oric─ârui site web conexe, a altor site-uri web sau a internetului; (h) pentru a colecta sau urm─âri informa╚Ťiile personale ale altora; (i) pentru a trimite spam, phishing, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) pentru a interfera cu sau eluda caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oric─ârui site web conexe, ale altor site-uri web sau ale internetului. Ne rezerv─âm dreptul de a înceta utilizarea Serviciului sau a oric─ârui site web asociat pentru înc─âlcarea oric─âreia dintre utiliz─ârile interzise.

SECȚIUNEA 13 - RENUNȚAREA RESPONSABILITĂȚII DE GARANȚIE; LIMITARE A RĂSPUNDERII

Nu garant─âm, reprezent─âm sau garant─âm c─â utilizarea de c─âtre dumneavoastr─â a serviciului nostru va fi neîntrerupt─â, în timp util, sigur─â sau f─âr─â erori. Nu garant─âm c─â rezultatele care pot fi ob╚Ťinute din utilizarea serviciului vor fi exacte sau de încredere. Sunte╚Ťi de acord c─â, din când în când, putem elimina serviciul pentru perioade nedeterminate sau putem anula serviciul în orice moment, f─âr─â notificare. Sunte╚Ťi de acord în mod expres c─â utilizarea sau incapacitatea de a utiliza serviciul este pe riscul dumneavoastr─â. Serviciul ╚Öi toate produsele ╚Öi serviciile care v─â sunt livrate prin intermediul serviciului sunt (cu excep╚Ťia cazurilor în care este specificat în mod expres de noi) furnizate „ca atare” ╚Öi „a╚Öa cum sunt disponibile” pentru utilizarea dvs., f─âr─â nicio reprezentare, garan╚Ťii sau condi╚Ťii de orice fel, fie exprese, fie implicite, inclusiv toate garan╚Ťiile sau condi╚Ťiile implicite de vandabilitate, calitate comercial─â, potrivire pentru un anumit scop, durabilitate, titlu ╚Öi neînc─âlcare. În niciun caz Richest, directorii, ofi╚Ťerii, angaja╚Ťii, afilia╚Ťii, agen╚Ťii, contractorii, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau licen╚Ťiatorii no╚Ötri nu vor fi r─âspunz─âtori pentru orice v─ât─âmare, pierdere, reclama╚Ťie sau orice fel direct, indirect, incidental, punitiv, special sau daune indirecte de orice fel, incluzând, f─âr─â a se limita la profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau orice daune similare, indiferent dac─â se bazeaz─â pe contract, delict (inclusiv neglijen╚Ť─â), r─âspundere strict─â sau de alt─â natur─â, care decurg din cauza dvs. utilizarea oric─ârui serviciu sau a oric─ârui produs achizi╚Ťionat folosind serviciul sau pentru orice alt─â reclama╚Ťie legat─â în orice mod de utilizarea de c─âtre dvs. a serviciului sau a oric─ârui produs, inclusiv, dar f─âr─â a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice con╚Ťinut sau orice pierderi sau daune de orice fel suferite ca urmare a utiliz─ârii serviciului sau a oric─ârui con╚Ťinut (sau produs) postat, transmis sau pus la dispozi╚Ťie în alt mod prin intermediul serviciului, chiar dac─â este informat despre posibilitatea acestora. Deoarece unele state sau jurisdic╚Ťii nu permit excluderea sau limitarea r─âspunderii pentru daune indirecte sau incidentale, în astfel de state sau jurisdic╚Ťii, r─âspunderea noastr─â va fi limitat─â în m─âsura maxim─â permis─â de lege.

 

SECȚIUNEA 14 - DIVISIBILITATE

Dac─â orice prevedere a acestor Termeni ╚Öi condi╚Ťii este determinat─â a fi ilegal─â, nul─â sau inaplicabil─â, o astfel de prevedere va fi totu╚Öi aplicabil─â în cea mai mare m─âsur─â permis─â de legea aplicabil─â, iar partea neaplicabil─â va fi considerat─â a fi separat─â de ace╚Öti Termeni ╚Öi condi╚Ťii, astfel determinarea nu va afecta valabilitatea ╚Öi caracterul executoriu al oric─âror alte prevederi r─âmase.

SEC╚ÜIUNEA 15 - ÎNCETARE

Obliga╚Ťiile ╚Öi obliga╚Ťiile p─âr╚Ťilor contractate înainte de data rezilierii vor supravie╚Ťui rezilierii prezentului contract în toate scopurile. Ace╚Öti Termeni ╚Öi condi╚Ťii sunt în vigoare cu excep╚Ťia cazului în care ╚Öi pân─â când sunt rezilia╚Ťi de dvs. sau de noi. Pute╚Ťi rezilia ace╚Öti Termeni ╚Öi condi╚Ťii în orice moment, notificându-ne c─â nu mai dori╚Ťi s─â utiliza╚Ťi Serviciile noastre sau când înceta╚Ťi s─â utiliza╚Ťi site-ul nostru. Dac─â, dup─â opinia noastr─â, nu reu╚Öi╚Ťi, sau b─ânuim c─â a╚Ťi e╚Öuat, s─â respecta╚Ťi orice termen sau prevedere din ace╚Öti Termeni ╚Öi condi╚Ťii, putem de asemenea s─â reziliem acest acord în orice moment f─âr─â notificare ╚Öi ve╚Ťi r─âmâne responsabil pentru toate sumele datorate. pân─â la ╚Öi inclusiv data rezilierii; ╚Öi/sau în consecin╚Ť─â v─â poate refuza accesul la Serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

SEC╚ÜIUNEA 16 - ÎNTEGUL ACORD

E╚Öecul de a exercita sau pune în aplicare orice drept sau prevedere a acestor Termeni ╚Öi condi╚Ťii nu va constitui o renun╚Ťare la un astfel de drept sau prevedere. Ace╚Öti Termeni ╚Öi condi╚Ťii ╚Öi orice politici sau reguli de func╚Ťionare postate de noi pe acest site sau în respectul Serviciului constituie întregul acord ╚Öi în╚Ťelegere dintre dvs. ╚Öi noi ╚Öi guverneaz─â utilizarea de c─âtre dvs. a Serviciului, înlocuind orice acorduri, comunic─âri ╚Öi propuneri anterioare sau contemporane, orale sau scrise, între dvs. ╚Öi noi (inclusiv, dar f─âr─â a se limita la, orice versiuni anterioare ale Termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor). Orice ambiguit─â╚Ťi în interpretarea acestor Termeni ╚Öi condi╚Ťii nu vor fi interpretate împotriva p─âr╚Ťii redactoare. SEC╚ÜIUNEA 18 - LEGEA APLICAB─éR─é Ace╚Öti Termeni ╚Öi condi╚Ťii ╚Öi orice acorduri separate prin care v─â oferim Servicii vor fi guvernate ╚Öi interpretate de legile SUA.

SECȚIUNEA 17 - MODIFICĂRI LA TERMENII SERVICIULUI

Pute╚Ťi consulta oricând cea mai recent─â versiune a Termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor pe aceast─â pagin─â. Ne rezerv─âm dreptul, la discre╚Ťia noastr─â, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni ╚Öi condi╚Ťii prin publicarea de actualiz─âri ╚Öi modific─âri pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastr─â s─â verifica╚Ťi periodic site-ul nostru pentru modific─âri. Continuarea utiliz─ârii sau accesului dvs. la site-ul nostru web sau la Serviciu dup─â publicarea oric─âror modific─âri ale acestor Termeni ╚Öi condi╚Ťii constituie acceptarea acestor modific─âri.

SEC╚ÜIUNEA 18 - TREBUIE PL─éTIT VAMALE ╚śI TAXE PE PACHETUL MEU?

V─â rug─âm s─â re╚Ťine╚Ťi c─â orice expediere poate fi supus─â taxelor ╚Öi/sau taxelor de import aplicabile ╚Ť─ârii dvs. sau ╚Ť─ârii în care efectua╚Ťi expedierea. Ve╚Ťi fi responsabil pentru aceste taxe suplimentare care sunt suportate pentru v─âmuire atunci când pachetul dumneavoastr─â ajunge în ╚Ťara dumneavoastr─â. Din p─âcate, Richest nu are control asupra acestor taxe ╚Öi nu poate prezice care ar putea fi. Politicile vamale variaz─â de la o ╚Ťar─â la alta; V─â recomand─âm s─â contacta╚Ťi biroul vamal local pentru informa╚Ťii suplimentare.

richest.ro / RICHEST © 2022

© RICHEST™ 2022. All rights reserved.