Acest site este operat de AV IMPERIUM LLC. Pe întregul site, termenii, „noi” și „nostru” se referă la RICHEST. AV IMPERIUMV LLC vă oferă acest site web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile pe acest site pentru dvs., utilizator, condiționat de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor menționate aici.

Vizitând site-ul nostru sau cumpărând ceva de la noi, vă implicați în „Serviciul” nostru și sunteți de acord să respectați următorii termeni și condiții („Termeni și condiții”, „Termeni”). Acești Termeni și condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără limitare, utilizatorilor care sunt browsere, vânzători, clienți, comercianți și/sau contribuitori de conținut.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci este posibil să nu accesați site-ul web sau să utilizați niciun serviciu. Dacă acești Termeni și condiții sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni și condiții.

Orice caracteristici sau instrumente noi care sunt adăugate la magazinul curent vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și condițiilor. Puteți consulta oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui oricand fara anunt in prealabil orice parte a acestor Termeni și condiții. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru modificări. Continuarea utilizării sau accesul dumneavoastră la site-ul web după postarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc. Ei ne oferă o platformă de comerț electronic online care ne permite să vă vindem produsele și serviciile noastre.

SECȚIUNEA 1 - TERMENI MAGAZIN

ONLINE Fiind de acord cu acești Termeni și condiții, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia dvs. de reședință sau că aveți vârsta majoratului în statul sau provincia dvs. de reședință și ne-ați dat consimțământul pentru permiteți oricărei persoane minore în întreținere să folosească acest site. Nu puteți folosi produsele noastre în niciun scop ilegal sau neautorizat, în utilizarea Serviciului, încălcând orice lege din jurisdicția dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind drepturile de autor). Nu trebuie să transmiteți viermi sau viruși sau vreun cod de natură distructivă. Încălcarea sau încălcarea oricăruia dintre Condiții va duce la încetarea imediată a Serviciilor dumneavoastră.

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui, din orice motiv, în orice moment. Înțelegeți că conținutul dvs. (fără a include informațiile despre cardul de credit) poate fi transferat necriptat și poate implica (a) transmisii prin diferite rețele; și (b) modificări pentru a se conforma și adapta la cerințele tehnice de conectare a rețelelor sau dispozitivelor. Informațiile cardului de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele. Sunteți de acord să nu reproduceți, duplicați, copiați, vindeți, revindeți sau exploatați nicio parte a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul web prin care este furnizat serviciul, fără permisiunea scrisă expresă a noastră. . Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau afecta în alt mod acești Termeni.

SECȚIUNEA 3 - INFORMAȚII/DATE PERSONALE

Vă cerem anumite date personale pentru a vă furniza produsele sau serviciile pe care le solicitați. De exemplu, atunci când faceți achiziții, contactați serviciile noastre pentru consumatori, solicitați primirea de comunicări, creați un cont, participați la evenimentele sau concursurile noastre sau folosiți site-urile sau aplicațiile noastre.

Datele personale includ:

detalii de contact, inclusiv nume, e-mail, număr de telefon și livrare, adresa de facturare; informații de conectare și de cont, inclusiv numele de ecran, parola și un ID de utilizator unic; detalii personale, inclusiv sexul, orașul natal, data nașterii și istoricul achizițiilor; informații de plată sau card de credit; date despre caracteristicile fizice, inclusiv greutatea, înălțimea și măsurătorile corpului (cum ar fi măsurătorile estimate ale pasului și pantofilor/piciorului sau mărimea îmbrăcămintei); preferințele personale, inclusiv lista de dorințe, precum și preferințele de marketing și cookie-uri. Utilizăm datele dumneavoastră în următoarele moduri:

1. Pentru a furniza Caracteristicile site-ului și Serviciile pe care le solicitați

Când utilizați site-ul nostru, vom folosi datele dumneavoastră pentru a furniza produsul sau serviciul solicitat. De exemplu, dacă efectuați o achiziție pe Richest sau participați la un eveniment sau promoție, vom folosi informațiile de contact pe care ni le furnizați pentru a comunica cu dumneavoastră despre achiziție, eveniment sau promoție. Dacă contactați serviciile noastre pentru consumatori, vom folosi informații despre dvs., cum ar fi informațiile de livrare sau de plată, sau produsul pe care l-ați achiziționat, pentru a vă ajuta să rezolvați o problemă sau o întrebare.

2. Pentru a comunica informații despre produsele, serviciile, evenimentele noastre și în alte scopuri promoționale Când sunteți de acord, vă vom trimite comunicări de marketing și știri referitoare la produsele, serviciile, evenimentele și evenimentele Richest, detalii de contact, inclusiv nume, e-mail, număr de telefon și livrare, adresa de facturare; informații de conectare și de cont, inclusiv numele de ecran, parola și un ID de utilizator unic; detalii personale, inclusiv sexul, orașul natal, data nașterii și istoricul achizițiilor; informații de plată sau card de credit; date despre caracteristicile fizice, inclusiv greutatea, înălțimea și măsurătorile corpului (cum ar fi măsurătorile estimate ale pasului și pantofilor/piciorului sau mărimea îmbrăcămintei); preferințele personale, inclusiv lista de dorințe, precum și preferințele de marketing și cookie-uri. Utilizăm datele dumneavoastră în următoarele moduri:

3. Pentru a opera, îmbunătăți și întreține afacerea, produsele și serviciile noastre Folosim datele personale pe care ni le furnizați pentru a ne desfășura activitatea. De exemplu, atunci când faceți o achiziție, folosim acele informații pentru contabilitate, audit și alte funcții interne. Putem folosi date personale despre modul în care utilizați produsele și serviciile noastre pentru a vă îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a ne ajuta să diagnosticăm problemele tehnice și de service și să ne administrăm site-ul.

4. Pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța noastră sau a altora De asemenea, putem folosi datele dumneavoastră despre modul în care utilizați site-ul nostru pentru a preveni sau detecta frauda, ​​abuzul, utilizarea ilegală, încălcările Termenilor noștri de utilizare și pentru a respecta ordinele judecătorești, cererile guvernamentale sau legea aplicabilă.

5. În scopuri generale de cercetare și analiză Folosim date despre modul în care vizitatorii noștri folosesc site-ul și serviciile noastre pentru a înțelege comportamentul sau preferințele clienților. De exemplu, putem folosi informații despre modul în care vizitatorii Richest.ro caută și găsesc produse pentru a înțelege mai bine cele mai bune modalități de organizare și prezentare a ofertelor de produse în vitrina noastră.

6. Alte scopuri De asemenea, putem folosi datele dumneavoastră în alte moduri și vom furniza o notificare specifică în momentul colectării și vă vom obține consimțământul, acolo unde este necesar.

TEMEIURI JURIDICE pentru a vă prelucra datele, ne bazăm pe anumite temeiuri legale, în funcție de modul în care interacționați cu site-ul nostru. Când achiziționați produse Richest din magazinul nostru online, avem nevoie de datele dumneavoastră pentru a ne îndeplini contractul cu dumneavoastră. De exemplu, avem nevoie de detaliile dvs. de plată și de contact pentru a vă livra comanda; De asemenea, ne bazăm pe alte temeiuri legale, cum ar fi interesele noastre legitime ca afacere, pentru a ne conforma unei obligații legale sau pentru a vă proteja interesele vitale. Protecția și gestionarea datelor dumneavoastră cu caracter personal:

1. Criptare și securitate Folosim o varietate de măsuri de securitate tehnice și organizaționale, inclusiv instrumente de criptare și autentificare, pentru a menține siguranța datelor dvs.

2. Transferuri internaționale ale datelor dumneavoastră cu caracter personal Datele personale pe care le colectăm (sau procesăm) în contextul site-ului nostru vor fi stocate în SUA și în alte țări. Unii dintre destinatarii datelor cu care Richest vă împărtășește datele pot fi localizați în alte țări decât țara în care datele dumneavoastră au fost colectate inițial. Este posibil ca legile din acele țări să nu ofere același nivel de protecție a datelor în comparație cu țara în care ați furnizat inițial datele dumneavoastră. Cu toate acestea, atunci când transferăm datele dumneavoastră către destinatari din alte țări, inclusiv SUA, vom proteja acele date cu caracter personal așa cum este descris în această politică de confidențialitate și conform legii aplicabile. Luăm măsuri pentru a respecta cerințele legale aplicabile pentru transferul de date cu caracter personal către destinatari din țări din afara SEE sau Elveția care nu oferă un nivel adecvat de protecție a datelor. Folosim o varietate de măsuri pentru a ne asigura că datele dumneavoastră transferate în aceste țări beneficiază de o protecție adecvată prin regulile de protecție a datelor; aceasta include semnarea clauzelor contractuale standard ale UE, verificarea că destinatarul a adoptat reguli corporative obligatorii sau aderă la Cadrul Scutul de confidențialitate UE-SUA și Elveția-SUA. În cazul în care datele personale sunt transferate în cadrul Richest,

Păstrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal Informațiile dumneavoastră personale vor fi păstrate atâta timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor prevăzute în această politică de confidențialitate (cu excepția cazului în care legea aplicabilă impune o perioadă mai lungă de păstrare). În general, aceasta înseamnă că vom păstra datele dumneavoastră atâta timp cât vă păstrați contul Richest. Pentru datele personale legate de achizițiile de produse, le păstrăm mai mult timp pentru a ne conforma obligațiilor legale (cum ar fi legile fiscale și de vânzări și în scopuri de garanție). Drepturile dumneavoastră referitoare la datele dumneavoastră personale Aveți dreptul de a solicita:

(1) acces la datele dumneavoastră; (2) o copie electronică a datelor dumneavoastră (portabilitate); (3) corectarea datelor dumneavoastră dacă acestea sunt incomplete sau inexacte;(4) ștergerea sau restricționarea datelor dumneavoastră în anumite circumstanțe prevăzute de legea aplicabilă. Aceste drepturi nu sunt absolute. În cazul în care am obținut consimțământul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor dumneavoastră, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment. Renunțarea la marketingul direct Dacă aveți un cont Richest sau dacă v-ați înscris la newsletter-ul nostru, puteți renunța la primirea comunicărilor de marketing ale Richest în orice moment. De asemenea, puteți renunța modificând abonamentele de e-mail sau SMS. Alternativ, ne puteți contacta la (EMAIL DE ASISTENȚĂ).

SECȚIUNEA 4 - MODIFICĂRI LA SERVICIUL ȘI PREȚURI

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare. Ne rezervăm dreptul în orice moment de a modifica sau întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) fără notificare în orice moment. Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de orice terță parte pentru orice modificare, modificare a prețului, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai conform Politicii noastre de returnare. Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai fidel culorile și imaginile produselor noastre care apar în magazin. Nu putem garanta că afișarea monitorului computerului dumneavoastră de orice culoare va fi exactă. Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, de a limita vânzările produselor sau serviciilor noastre la orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile oricăror produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate în orice moment, fără notificare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcută pe acest site este nulă acolo unde este interzisă. Nu garantăm că calitatea oricăror produse, servicii, informații sau alte materiale achiziționate sau obținute de dvs. va îndeplini așteptările dumneavoastră sau că orice erori din Serviciu vor fi corectate.

SECȚIUNEA 6 - ACURATEA INFORMAȚIILOR DE FACTURARE ȘI CONT

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice anulare sau modificare a oricărei comenzi pe măsură ce începem să lucrăm la comanda dumneavoastră de îndată ce o primim. Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați la noi. Putem, la discreția noastră, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate per persoană, pe gospodărie sau comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de către sau sub același cont de client, același card de credit și/sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și/sau de expediere. Dacă modificăm sau anulăm o comandă, este posibil să încercăm să vă anunțăm contactând adresa de e-mail și/sau adresa de facturare/numărul de telefon furnizate în momentul în care a fost efectuată comanda. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, după singura noastră judecată, par a fi plasate de dealeri, revânzători sau distribuitori. Sunteți de acord să furnizați informații actuale, complete și exacte despre achiziție și cont pentru toate achizițiile efectuate la magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați prompt contul și alte informații, inclusiv adresa de e-mail și numerele cardului de credit și datele de expirare, astfel încât să vă putem finaliza tranzacțiile și să vă contactam după cum este necesar. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica noastră de retur.

SECȚIUNEA 7 - INSTRUMENTE OPȚIONALE

Vă putem oferi acces la instrumente terțe asupra cărora nici nu le monitorizăm și nici nu avem niciun control sau intrare. Recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la astfel de instrumente „așa cum sunt” și „așa cum sunt disponibile” fără nicio garanție, reprezentare sau condiții de orice fel și orice aprobare. Nu vom avea nicio răspundere care decurge din sau este legată de utilizarea de către dvs. a instrumentelor opționale de la terți. Orice utilizare de către dvs. a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propriul risc și la discreția dvs. și ar trebui să vă asigurați că sunteți familiarizat cu și aprobați condițiile în care instrumentele sunt furnizate de furnizorul(ii) terț(i) relevant(i). De asemenea, în viitor, putem oferi noi servicii și/sau caracteristici prin intermediul site-ului web (inclusiv, lansarea de noi instrumente și resurse). Astfel de noi funcții și/sau servicii vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni și condiții.

SECȚIUNEA 8 - se un acord de transfer de date intragrup.

Păstrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal Informațiile dumneavoastră personale vor fi păstrate atâta timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor prevăzute în această politică de confidențialitate (cu excepția cazului în care legea aplicabilă impune o perioadă mai lungă de păstrare). În general, aceasta înseamnă că vom păstra datele dumneavoastră atâta timp cât vă păstrați contul Richest. Pentru datele personale legate de achizițiile de produse, le păstrăm mai mult timp pentru a ne conforma obligațiilor legale (cum ar fi legile fiscale și de vânzări și în scopuri de garanție). Drepturile dumneavoastră referitoare la datele dumneavoastră personale Aveți dreptul de a solicita: (1) acces la datele dumneavoastră; (2) o copie electronică a datelor dumneavoastră (portabilitate); (3) corectarea datelor dumneavoastră dacă acestea sunt incomplete sau inexacte; sau (4) ștergerea sau restricționarea datelor dumneavoastră în anumite circumstanțe prevăzute de legea aplicabilă. Aceste drepturi nu sunt absolute. În cazul în care am obținut consimțământul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor dumneavoastră, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment. Renunțarea la marketingul direct Dacă aveți un cont Richest sau dacă v-ați înscris la newsletter-ul nostru, puteți renunța la primirea comunicărilor de marketing ale Richest în orice moment. De asemenea, puteți renunța modificând abonamentele de e-mail sau SMS. Alternativ, ne puteți contacta la (EMAIL DE ASISTENȚĂ).

 

SOL - Solutionarea Online a Litigiilor

 

SECȚIUNEA 8 - LINK-URI DE LA TERȚI PĂRȚI

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale de la terți. Link-urile de la terți de pe acest site vă pot direcționa către site-uri web ale terților care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acuratețea și nu garantăm și nu vom avea nicio răspundere sau responsabilitate pentru materialele sau site-urile web ale terților sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale unor terți. Nu suntem răspunzători pentru niciun prejudiciu sau daune legate de cumpărarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-urile web ale terților. Consultați cu atenție politicile și practicile terțelor părți și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Plângerile, revendicările, îngrijorările sau întrebările referitoare la produsele terțe trebuie să fie îndreptate către terță parte.

SECȚIUNEA 9 - COMENTARIILE UTILIZATORULUI, FEEDBACK ȘI ALTE TRIMITERI

Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite trimiteri specifice (de exemplu, înscrieri la concurs) sau fără o solicitare din partea noastră, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod ( în mod colectiv, „comentarii”), sunteți de acord că putem, în orice moment, fără restricții, să edităm, să copiam, să publicăm, să distribuim, să traducem și să folosim în orice mod în orice mediu orice comentarii pe care ni le transmiteți. Nu avem și nu vom avea nicio obligație (1) de a păstra orice comentariu în mod confidențial; (2) să plătească compensații pentru orice comentarii; sau (3) pentru a răspunde oricăror comentarii. Putem, dar nu avem nicio obligație, să monitorizăm, să edităm sau să eliminam conținutul pe care îl considerăm, la discreția noastră exclusivă, că este ilegal, ofensator, amenințător, calomnios, defăimător, pornografic, obscen sau în orice alt mod inacceptabil sau care încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni și condiții. . Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor încălca niciun drept al vreunei terțe părți, inclusiv drepturi de autor, mărci comerciale, confidențialitate, personalitate sau alt drept personal sau de proprietate. În plus, sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor conține materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene și nici nu vor conține niciun virus informatic sau alt program malware care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site web asociat. Nu aveți voie să utilizați o adresă de e-mail falsă, să pretindeți că sunteți altcineva decât dvs. sau să ne induceți în eroare în alt mod pe noi sau pe terți cu privire la originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și pentru acuratețea lor. Nu ne asumăm nicio responsabilitate și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru comentariile postate de dvs. sau de orice terță parte.

SECȚIUNEA 10 - ACURATEȚIA, COMPLETITUȚIA ȘI ACTUALITATEA INFORMAȚIILOR

Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar pentru informații generale și nu ar trebui să fie bazat pe sau folosit ca bază unică pentru luarea deciziilor fără a consulta surse de informații primare, mai precise, mai complete sau mai oportune. Orice încredere în materialul de pe acest site este pe propriul risc. Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, în mod necesar, nu sunt actuale și sunt furnizate doar pentru referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza nicio informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați modificările aduse site-ului nostru.

SECȚIUNEA 11 - ERORI, INEXACTITUȚI ȘI OMISIUNI

Ocazional, pe site-ul nostru sau în Serviciu pot exista informații care să conțină erori de tipar, inexactități sau omisiuni care pot avea legătură cu descrierile produselor, prețurile, promoțiile, ofertele, taxele de livrare a produselor, timpii de tranzit și disponibilitatea. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informații sau de a anula comenzi dacă orice informații din Serviciu sau de pe orice site web aferent sunt inexacte în orice moment, fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda) . Nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica informațiile din Serviciu sau de pe orice site web aferent, inclusiv, fără limitare, informații despre prețuri, cu excepția cazurilor cerute de lege. Nicio dată specificată de actualizare sau de reîmprospătare aplicată în Serviciu sau pe orice site web asociat nu trebuie luată în considerare pentru a indica faptul că toate informațiile din Serviciu sau de pe orice site web aferent au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE

În plus față de alte interdicții prevăzute în Termenii și condițiile, vi se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia: (a) în orice scop ilegal; (b) să solicite altora să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) pentru a încălca orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe locale internaționale, federale, provinciale sau de stat; (d) pentru a încălca sau încălca drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) a hărțui, a abuza, a insulta, a vătăma, a defăima, calomniază, denigrează, intimidează sau discriminează pe criterii de gen, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau dizabilitate; (f) să prezinte informații false sau înșelătoare; (g) pentru a încărca sau transmite viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care va sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web conexe, a altor site-uri web sau a internetului; (h) pentru a colecta sau urmări informațiile personale ale altora; (i) pentru a trimite spam, phishing, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) pentru a interfera cu sau eluda caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web conexe, ale altor site-uri web sau ale internetului. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea Serviciului sau a oricărui site web asociat pentru încălcarea oricăreia dintre utilizările interzise.

SECȚIUNEA 13 - RENUNȚAREA RESPONSABILITĂȚII DE GARANȚIE; LIMITARE A RĂSPUNDERII

Nu garantăm, reprezentăm sau garantăm că utilizarea de către dumneavoastră a serviciului nostru va fi neîntreruptă, în timp util, sigură sau fără erori. Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi exacte sau de încredere. Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina serviciul pentru perioade nedeterminate sau putem anula serviciul în orice moment, fără notificare. Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau incapacitatea de a utiliza serviciul este pe riscul dumneavoastră. Serviciul și toate produsele și serviciile care vă sunt livrate prin intermediul serviciului sunt (cu excepția cazurilor în care este specificat în mod expres de noi) furnizate „ca atare” și „așa cum sunt disponibile” pentru utilizarea dvs., fără nicio reprezentare, garanții sau condiții de orice fel, fie exprese, fie implicite, inclusiv toate garanțiile sau condițiile implicite de vandabilitate, calitate comercială, potrivire pentru un anumit scop, durabilitate, titlu și neîncălcare. În niciun caz Richest, directorii, ofițerii, angajații, afiliații, agenții, contractorii, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau licențiatorii noștri nu vor fi răspunzători pentru orice vătămare, pierdere, reclamație sau orice fel direct, indirect, incidental, punitiv, special sau daune indirecte de orice fel, incluzând, fără a se limita la profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau orice daune similare, indiferent dacă se bazează pe contract, delict (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau de altă natură, care decurg din cauza dvs. utilizarea oricărui serviciu sau a oricărui produs achiziționat folosind serviciul sau pentru orice altă reclamație legată în orice mod de utilizarea de către dvs. a serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut sau orice pierderi sau daune de orice fel suferite ca urmare a utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau pus la dispoziție în alt mod prin intermediul serviciului, chiar dacă este informat despre posibilitatea acestora. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune indirecte sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată în măsura maximă permisă de lege.

 

SECȚIUNEA 14 - DIVISIBILITATE

Dacă orice prevedere a acestor Termeni și condiții este determinată a fi ilegală, nulă sau inaplicabilă, o astfel de prevedere va fi totuși aplicabilă în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar partea neaplicabilă va fi considerată a fi separată de acești Termeni și condiții, astfel determinarea nu va afecta valabilitatea și caracterul executoriu al oricăror alte prevederi rămase.

SECȚIUNEA 15 - ÎNCETARE

Obligațiile și obligațiile părților contractate înainte de data rezilierii vor supraviețui rezilierii prezentului contract în toate scopurile. Acești Termeni și condiții sunt în vigoare cu excepția cazului în care și până când sunt reziliați de dvs. sau de noi. Puteți rezilia acești Termeni și condiții în orice moment, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați Serviciile noastre sau când încetați să utilizați site-ul nostru. Dacă, după opinia noastră, nu reușiți, sau bănuim că ați eșuat, să respectați orice termen sau prevedere din acești Termeni și condiții, putem de asemenea să reziliem acest acord în orice moment fără notificare și veți rămâne responsabil pentru toate sumele datorate. până la și inclusiv data rezilierii; și/sau în consecință vă poate refuza accesul la Serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

SECȚIUNEA 16 - ÎNTEGUL ACORD

Eșecul de a exercita sau pune în aplicare orice drept sau prevedere a acestor Termeni și condiții nu va constitui o renunțare la un astfel de drept sau prevedere. Acești Termeni și condiții și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau în respectul Serviciului constituie întregul acord și înțelegere dintre dvs. și noi și guvernează utilizarea de către dvs. a Serviciului, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane, orale sau scrise, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale Termenilor și condițiilor). Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni și condiții nu vor fi interpretate împotriva părții redactoare. SECȚIUNEA 18 - LEGEA APLICABĂRĂ Acești Termeni și condiții și orice acorduri separate prin care vă oferim Servicii vor fi guvernate și interpretate de legile SUA.

SECȚIUNEA 17 - MODIFICĂRI LA TERMENII SERVICIULUI

Puteți consulta oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor pe această pagină. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin publicarea de actualizări și modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic site-ul nostru pentru modificări. Continuarea utilizării sau accesului dvs. la site-ul nostru web sau la Serviciu după publicarea oricăror modificări ale acestor Termeni și condiții constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 18 - TREBUIE PLĂTIT VAMALE ȘI TAXE PE PACHETUL MEU?

Vă rugăm să rețineți că orice expediere poate fi supusă taxelor și/sau taxelor de import aplicabile țării dvs. sau țării în care efectuați expedierea. Veți fi responsabil pentru aceste taxe suplimentare care sunt suportate pentru vămuire atunci când pachetul dumneavoastră ajunge în țara dumneavoastră. Din păcate, Richest nu are control asupra acestor taxe și nu poate prezice care ar putea fi. Politicile vamale variază de la o țară la alta; Vă recomandăm să contactați biroul vamal local pentru informații suplimentare.

richest.ro / RICHEST © 2022

© RICHEST™ 2022. All rights reserved.