CUM SA FACI BANI FARA BUGET | 3 Idei de afaceri fara bani sau buget mic

CUM SA FACI BANI FARA BUGET | 3 Idei de afaceri fara bani sau buget mic

Cum sa faci bani fara buget 3 idei de afaceri

Cu blogul acesta m-am gandit sa ii ajut pe cei care nu au un buget de inceput, poate chiar nici experienta intr-un alt domeniu sau o alta afacere, si sa va ofer 3 idei concrete de afaceri pe care le puteti incepe astazi fara bani.

CUM PORNESTI?

Nu e o ordine anume si metodele sunt totodata subiective, fiindca s-ar putea sa fii atras de altceva…tocmai de asta iti recomand ca dupa ce te uiti la clipul asta sa mai vezi inca un video de la mine de pe canal in care ofer 33 de idei de facut bani sau afaceri pe care le poti incepe astazi.

Prima idee pe care o voi oferi aici este sa ai o afacere de dog walker si / sau dog hotel.

Dog walker inseamna sa plimbi caini pentru oamenii care au bani si au un caine sau chiar mai multi de care nu au timp.

Pentru iubitorii adevarati de animale cainele e la fel ca un copil mic…deci multi oameni sunt dispusi sa dea o mie sau doua de lei pe luna doar ca sa nu isi mai bata capul cu iesitul cainelui de 2-3 ori pe zi.

Totodata, poti avea in acelasi timp sau seaparat un dog hotel…practic un hotel pentru caini…de asta am spus dog walker si sau dog hotel fiindca un hotel pentru caini l-ai putea avea doar daca stai la casa si ai macar o camera libera pe care pe viitor o poti umple cu custi de caini ca sa poti extinde afacerea.

CARE ESTE INVESTITIA?

Pentru inceput totusi, nu ai nevoie deloc de buget sau experienta pentru a incepe o afacere de dog walker sau dog hotel…doar sa te intelegi bine cu cainii si sa iti placa ideea.

Te poti promova pe grupuri de facebook, pe olx, prin articole de blog cu un site pe google, instagram chiar si tiktok, eventual si facebook marketplace…o alta idee buna e sa iei legatura cu cunostintele tale care au caine, poate chiar gasesti pe cineva sau macar primesti o recomandare.

Evident ca nu vei avea clienti peste noapte si ca iti va lua ceva timp pana cand vei gasi clientii aia care’s interesati de asta si sunt din orasul tau…fiind o piata mai speciala…dar o data ce prinzi un client o sa ramana cu tine mult timp si la 4-5 clienti de genul o sa ai toata ziua ocupata si un venit decent la final de luna…cand ajungi acolo deja poti scala afacerea cu mai multe persoane si chiar in mai multe orase.

A 2-a idee pe care ti-o ofer aici este sa deschizi o afacere de curatenie generala la domiciliu…nu ai neaparat nevoie de produse sau ustensile pentru a incepe, sunt multi care merg la oameni si fac curat cu ce are omul in casa…faci rost de 4-5 clienti la care sa mergi pentru curatenie in fiecare weekend si plus ce mai faci ocazional pe langa…deja reusesti sa ai un venit lunar destul de decent…iar dupa cateva luni poti extinde deja afacerea cu mai multe persoane sau chiar in mai multe orase.

Aceleasi principii se aplica si pentru o afacere de curatat mochete sau una de curatat canapele…sau chiar sa curesti adidasi, pantofi si papuci…poate una din variantele astea te atrage mai mult.

Indiferent de alegere totusi, nici pentru ideile astea nu ai nevoie neaparat de buget sau experienta…poti incepe treptat si sa te extinzi destul de bine in cateva luni.

Te poti promova tot pe instagram cu follow/unfollow, pe tiktok ar prinde bine cand deja ai clienti, dar la inceput poti incerca olx, facebook marketplace si eventual cunostinte pentru recomandari.

A 3-a si ultima idee pe care ti-o ofer in videoclipul asta este sa editezi videoclipuri pentru youtuberi sau tiktokeri.

Apropo, daca vrei sa ai parte si de un videoclip explicativ fix pe subiectul asta, am chiar un video postat pe canalul meu de YouTube prin care poti intelege mult mai detaliat. 

Apasa aici sau pe imaginea de mai sus pentru a vedea acum videoclipul.

Videoclipurile sunt din ce in ce mai folosite in online…mult mai folosite in postari decat pozele fiindca tiktok si youtube domina destul de mult iar pe instagram acum ai si acolo reels-uri…deci sunt multi youtuberi si tiktokeri, in special cei la inceput, care au nevoie de cineva care sa ii ajute cu editarea videoclipurilor si eventual si cu idei.

Invata sa lucrezi in Premier Pro pentru editare youtube, iar pentru tiktok poti incepe chiar si cu telefonul in cazul in care nu ai laptop, poti invata sa editezi in capcut sau inshot.

In cazul in care editarea video nu te prinde, poti face thumbnail-uri pentru youtuberi in photoshop…sau si mai bine le faci pe amandoua.

Ca sa ma promovez la inceput as trimite mesaje pe instagram si emailuri in care sa ofer un demo gratuit…adica sa editez un video de youtube sau de tiktok sau sa creez un thumbnail gratuit pentru youtuberul sau tiktokerul respectiv.

Sunt multi care vor accepta, iar daca faci o treaba buna vor ramane dupa ca si clienti…faci rost de 4-5 clienti pe care sa-i gestionezi singur, iar apoi deja iti poti extinde echipa si ai buget sa scalezi afacerea.

 

CE ITI RECOMAND SA FACI PENTRU A TE DEZVOLTA IN CONTINUARE:

Vezi mai multe videoclipuri despre cum sa faci bani, afaceri online, promovare, marketing, mindset si lifestyle la Andrei Valentin pe canal.

Profita de reducerea abonamentului in Gruparea Richest pentru a primi acces instant la mentori specializati in multiple domenii de facut bani online si pentru a beneficia de sustinere pas cu pas si strategii actualizate.

Vezi aici cati bani au generat absolventii Gruparii Richest in ultimele 30 de zile.

Alege domeniul, învață de la mentori, creează un venit online.

Trăiește-ti viață așa cum îți dorești.

Ai nevoie de mentori dacă vrei să ajungi acolo unde banii nu mai sunt o problemă.

Vrei să mergi undeva? Dai cu cardul și ai plecat. Se întâmplă ceva apropiaților? Un transfer bancar și rezolvi problema. Îți dorești ceva nou? Nu-ți vei mai goli contul bancar.

Banii oferă modalități ușoare la probleme multiple. Poți ajunge mai rapid în locuri, să ai un stil de viață mai ridicat, să conduci o mașină mai bună, să locuiești într-un apartament mai luxos.

Societatea te-a îndoctrinat să crezi că banii nu schimbă prea multe lucruri. Că nu rezolva probleme. MINCIUNI.

Banii îți pot oferi viața pe care mereu ți-ai dorit-o. Dar...ești dispus să înveți cum să îi faci?

Banii sunt oferiți în lume celor care dețin valoare. Celor care rezolvă probleme.

Gruparea RICHEST™ îți poate dechide orizontul către valoarea ta și problemele pe care le poți rezolva în societate pentru a fi răsplătit în BANI.

Încât să nu-ți mai faci griji niciodată.

VREAU SA INVAT