Top 3 idei de afaceri cu bani putini pentru tineri

Top 3 idei de afaceri cu bani putini pentru tineri

Top 3 idei de afaceri cu bani putini pentru tineri

In randurile ce urmeaza, am sa-ti explic concret si fara bullshit, fara metode esuate sau invechite, si complet transparent…care consider eu ca sunt top 3 afaceri pe care le poti incepe astazi cu 0 lei, avand o experienta de 5 ani in mediul online si ajungand sa traiesc viata la care mereu am visat, lucrand cand vreau si de oriunde vreau.

Care sunt afacerile?

Nu e o ordine anume si nu favorizez vreo metoda specifica, dar prima idee care-mi vine in cap pentru a incepe sa faci bani cu 0 lei este sa incepi sa faci marketing afiliat pentru abonamente si servicii recurente.

Adica gasesti servicii de tip abonament, care-s folosite de multi oameni si pe care trebuie sa le platesti lunar ca sa le folosesti, evident…si care…totodata, au un program de afiliere si te platesc bine sa ca ii promovezi. Platindu-te pe fiecare plata lunara a fiecarui membru pe care tu il aduci, asta e cheia. Practic sa primesti bani chiar si dupa ce tu te-ai oprit din a mai promova. Fiindca ideea e simpla…tu le promovezi serviciul si de fiecare data cand convingi pe cineva sa le cumpere abonamentul, vei primi un comision in fiecare luna de la membrul ala adus de tine.

Comisionul asta pe care tu il primesti poate sa varieze intre 5% si pana la 50% pe fiecare plata din fiecare luna a fiecarui membru adus de tine…iar cateva servicii de genul cu programe de afiliere bune pe care le poti promova ar fi Shopify, Kajabi, Clickfunnels, ActiveCampaign, GoHighLevel si multe altele.

Ia totusi in calcul ca metodele astea mentionate platesc bine, dar e si mult mai greu sa ai succes cu ele ca si incepator, fiindca…in majoritatea cazurilor pretul pe care il au la abonament este mare, deci va fi mai greu pentru tine sa convingi oamenii, si, totodata, majoritatea serviciilor mentionate sunt destul de complexe si mai greu de inteles pentru incepatori.

Trebuie totusi sa intelegi ce promovezi incat sa functioneze, altfel nu vei avea succes…plus va cam trebui sa promovezi in engleza…iar asta tu decidezi daca e ceva ce te dezavantajeaza sau nu.

Daca simti nevoia de o metoda mai usoara, dar totusi eficienta chiar si pentru incepatori, iti sugerez sa gasesti abonamente din Romania…incat sa le poti promova in limba pe care o cunosti cel mai bine.

Al doilea criteriu ar fi ca abonamentele sa nu fie mai scumpe de 200-300 de lei, fiindca din nou va fi mai greu sa aduci vanzari si sa ai rezultate…din pacate totusi nu prea stiu ce sa iti sugerez aici ca si idei fiindca din ce am observat nu prea exista multe abonamente de genul de succes in Romania care sa si ofere un comision semnificativ, si care sa te mai si plateasca lunar, nu doar pe prima plata a fiecarui membru adus…

Insa, ce iti pot sugera totusi este sa studiezi ce facem noi cu Gruparea Richest,, care este un abonament lunar ce iti ofera acces la mentori din multiple domenii de produs bani online. Odata ce intri in Gruparea Richest, ai acces la programul de afiliere, iar fiindca pretul abonamentului va fi majorat curand la 49 de euro vei primi 10 euro in fiecare luna, pentru fiecare plata a fiecarui membru pe care tu il aduci. Pe langa asta, evident, intrand in grupare, primesti si toate celelalte avantaje, toti ceilalti mentori care au succes in crypto, dropshipping, semnale si analize trading si, totodata, marketing afiliat.

Apel saptamanal cu fiecare mentor, chat 24/7 pentru orice neclaritati…planuri personalizate, strategii pas cu pas, raspuns la absolut orice obstacol si tot ce ai nevoie pentru a ajunge la succes.

Apasa aici pentru a intra in Gruparea Richest.

Acum sper ca intelegi de ce marketing-ul afiliat la abonamente e o optiune buna si o poti incepe cu buget 0 sau aproape 0. Ia ca si exemplu comisionul de 10 euro pe care il primesti in Gruparea Richest la fiecare plata a fiecarui membru adus…

Daca reusesti sa aduci 30 de membri noi lunar si intr-o luna vei fi deja la 300 euro venit pasiv, a 2-a luna deja la 600 euro, in luna 3 aproape 1000 euro. Asta e venit pasiv fiindca esti platit chiar si dupa ce te opresti din promovare, fiindca membri adusi de tine inca raman in abonamentul pe care tu l-ai promovat.

A doua idee pe care ti-o ofer pentru a incepe sa faci bani cu buget 0 este sa faci dropshipping fara stoc de produse, cu promovare organica pe tiktok. Pana de curand, dropshipping-ul fara buget era aproape imposibil. Tiktok-ul iti ofera o mare oportunitate de care poti profita. E usor sa ajungi viral pe tiktok daca ai criteriul potrivit.

Deci, poti face dropshipping pe America sau pe Romania. Spre exemplu, pe Romania, as alege un produs de pe Emag care e la mare cautare si rezolva o problema pentru multi oameni. Un alt criteriu ar fi sa crezi ca ar prinde bine pe tiktok si are potential sa ajunga viral fiindca e ceva amuzant sau iesit din comun…iar apoi as creea un magazin pe Shopify in jurul acelui produs, l-as comanda acasa si as incepe sa fac tiktok-uri cu el.

Pe parcurs vei deveni mai bun la tiktok-uri si la criteriul pe care il poti avea. In Gruparea Richest avem o lectie in cursul de afiliere care iti dezvaluie criteriul exact de care noi ne-am folosit sa crestem pagina de TikTok. Apasa aici pentru a ne urmari. 

Impreuna cu pagina mea @andreivalentinn la peste 600 de mii de urmaritori totali pe tiktok, postand doar pe Romania, poate te intereseaza si asta.

Tot in Gruparea Richest, avem si un mentor pe Dropshipping care are rezultate de peste 500 de mii de euro si 2 ani experienta in domeniu, si care iti arata cum el a lansat un nou magazin de Dropshipping pe Romania si a ajuns la rezultate in doar cateva zile, avand buget de doar 500 de lei pentru promovare pe tiktok.

Curand vom adauga si metoda asta organica de a promova produse Dropshipping pe tiktok cu buget 0. Asa ca urmareste-te in continuare. 

A 3-a si ultima idee pe care ti-o ofer pentru a face bani cu buget 0 este sa incepi o agentie de servicii in online. Practic o companie care presteaza servicii pentru alte companii. Nu ai nevoie neaparat de buget pentru asta, dar din cele 3 metode as spune ca asta e cea mai complexa fiindca are cel mai inalt grad de dificultate si necesita abilitatea de a vinde direct 1 la 1 la telefon sau pe apel video, care consider ca e cea mai grea abilitate de dobandit.

Cateva idei ar fi sa prestezi servicii de promovare pentru afaceri locale din Romania, restaurante, cafenele, etc. Sau servicii SEO pentru brand-uri si magazine online dintr-o anumita categorie, sau maxim 2-3 industrii pe care le alegi, pe care sa te specializezi...

Apropo, daca vrei sa ai parte si de un videoclip explicativ fix pe subiectul asta, am chiar un video postat pe canalul meu de YouTube prin care poti intelege mult mai detaliat. 

Apasa aici sau pe imaginea de mai sus pentru a vedea acum videoclipul.

Mai poti oferi servicii de editare video pentru youtuberi, influenceri si alti creatori de continut. O alta idee ar fi sa oferi servicii de gestionare si publicare de continut pe retele de socializare, youtube, instagram si tiktok.

Evident, ideal ar fi sa inveti cum sa prestezi singur serviciile astea pe gratis la inceput, iar apoi sa ceri bani cand ai ceva rezultate sau experienta. O alta alternativa ar fi sa colaborezi cu cineva care are deja experienta si rezultate cu ce vrei tu sa faci, iar tu te ocupi de partea de vanzari, gasit clienti si incheiat contracte.

CE ITI RECOMAND SA FACI PENTRU A TE DEZVOLTA IN CONTINUARE:

Vezi mai multe videoclipuri despre cum sa faci bani, afaceri online, promovare, marketing, mindset si lifestyle la Andrei Valentin pe canal.

Profita de reducerea abonamentului in Gruparea Richest pentru a primi acces instant la mentori specializati in multiple domenii de facut bani online si pentru a beneficia de sustinere pas cu pas si strategii actualizate.

Vezi aici cati bani au generat absolventii Gruparii Richest in ultimele 30 de zile.

Alege domeniul, învață de la mentori, creează un venit online.

Trăiește-ti viață așa cum îți dorești.

Ai nevoie de mentori dacă vrei să ajungi acolo unde banii nu mai sunt o problemă.

Vrei să mergi undeva? Dai cu cardul și ai plecat. Se întâmplă ceva apropiaților? Un transfer bancar și rezolvi problema. Îți dorești ceva nou? Nu-ți vei mai goli contul bancar.

Banii oferă modalități ușoare la probleme multiple. Poți ajunge mai rapid în locuri, să ai un stil de viață mai ridicat, să conduci o mașină mai bună, să locuiești într-un apartament mai luxos.

Societatea te-a îndoctrinat să crezi că banii nu schimbă prea multe lucruri. Că nu rezolva probleme. MINCIUNI.

Banii îți pot oferi viața pe care mereu ți-ai dorit-o. Dar...ești dispus să înveți cum să îi faci?

Banii sunt oferiți în lume celor care dețin valoare. Celor care rezolvă probleme.

Gruparea RICHEST™ îți poate dechide orizontul către valoarea ta și problemele pe care le poți rezolva în societate pentru a fi răsplătit în BANI.

Încât să nu-ți mai faci griji niciodată.

VREAU SA INVAT