FA BANI ONLINE: De La 0 La €100 Pe ZI Prin 3 Metode

FA BANI ONLINE: De La 0 La 100 euro Pe ZI Prin 3 Metode

FA BANI ONLINE: De La 0 La €100 Pe ZI Prin 3 Metode

Sa ajungi la 100 de euro pe zi, profit vorbind, nu e chiar atat de greu pe cat pare pentru incepatori…asta inseamna vreo 3 mii de euro pe luna in profit…bani pe care ii poti folosi sa reinvestesti in business, in educatia ta si chiar sa-ti imbunatatesti putin stilul de viata…sa stai intr-un apartament mai frumos, sa mananci mai bine si sa te imbraci mai bine.

Asa ca m-am gandit sa va ofer concret si cat mai detaliat, 3 metode cu care personal as putea ajunge la minim 100 de euro pe zi…de la 0…urmarind exact pasii pe care ii voi mentiona in continuare.

Care sunt metodele?

Toate cele 3 metode le poti gasi in Gruparea Richest unde ai parte de mentori specializati in domeniile astea si sustinere la orice pas pentru a atinge rezultate in cel mai scurt timp posibil, si chiar fara buget sau experienta…asta e totodata si motivul principal pentru care am ales metode din Gruparea Richest, stiu ca voi avea toti pasii necesari si sustinerea de care am nevoie ca incepator…dar va voi detalia oricum cum as proceda cu fiecare metoda in parte.

Prima optiune ar fi sa pornesc in dropshipping…un domeniu care a fost mult mai popular acum ceva timp si de care as profita fiindca popularitatea a scazut deci si competitia e la fel in scadere…multi nu au reusit fiindca nu au avut un mentor cu care sa lucreze la mod personal si direct…iar eu as avea avantajul asta in Gruparea Richest.

As strange un buget de minim 500 de lei si as incerca direct…daca nu as mai putea astepta…doar pentru ca ma pot baza pe Flavio, care e mentor pe dropshipping in Gruparea Richest si care imi arata pas cu pas in training-ul lui cum el a reusit sa lanseze un nou magazin cu doar 500 de lei buget si sa ajunga la profit in doar cateva zile…deci daca el a reusit inseamna ca sunt sanse si pentru mine.

Pe langa ca i-as urmari cap coada tot training-ul inclus in Grupare, m-as folosi si de faptul ca am chat cu el 24/7 si ca imi poate oferi parere la magazin sau orice produs pe care vreau sa il testez…iar asta mi-ar creste si mai mult sansele de succes…evident…in comparatie cu cei care nu beneficiaza de sustinerea asta detaliata.

As intra totodata si la apelul pe care el il sustine gratuit in Grupare in fiecare saptamana si as incerca sa adresez acolo orice obstacol sau nelamurire, cat si sa vad ce rezultate sau progres au ceilalti membri ai gruparii.

Avand toti pasii de la A la Z…parerea personala a unui expert la produsul pe care il aleg si magazinul pe care l-am creat, plus sustinere bonus prin apeluri saptamanale unde pot efectiv sa prezint rezultatele si sa primesc directii concrete pentru ce ar trebui sa imbunatatesc…eu consider ca as ajunge destul de repede la rezultate ca si incepator fiindca nu-mi lipseste absolut nimic.

Pentru un profit de 100 de euro pe zi cu dropshipping pe Romania as estima ca ai produse pe care le vinzi la…sa zic…100 de lei pe comanda…marja de profit de 30%…care nu e nici prea mica si nici prea mare…deci 30 de lei profit pe comanda…as avea nevoie de 15-16 comenzi pe zi pentru a ajunge acolo…sunt increzator ca pot ajunge acolo intr-o luna sau doua…deci sa ajungi in 2 poate chiar si 3 luni la nivelul de a face 3000 de euro pe luna profit, nu mi se pare deloc rau si e chiar realizabil in dropshipping.

A 2-a optiune ar fi sa merg pe trading…aici nu e totul atat de complex insa ai nevoie de capital mai mare pentru a avea rezultate semnificative…deci e clar o metoda pe care as alege-o doar daca as avea deja ceva bani cu care nu am ce face si dispun de macar 2-3 ore pe zi.

In acel caz…m-as folosi de mentorul pe trading din Gruparea Richest care stiu ca se ocupa zilnic cu asta si ofera zilnic semnale noi care ies pe profit…si avand in vedere ca el isi genereaza peste 10 mii de euro pe luna in profit…consider ca ma poate ajuta si pe mine sa ajung la macar o treime din cat face el.

Pe langa faptul ca as avea mura-n gura semnale pe care el le ofera zilnic si eu doar trebuie sa le aplic fiindca stiu deja ca pot avea incredere si ca voi scoate profit la final de luna…as putea chiar sa invat personal cum sa fac analize trading si sa gasesc trade-uri pe cont propriu dupa ceva timp fiindca el are inclus in Grupare si un curs pe trading care iti explica exact cum el gaseste oportunitati si face analizele.

Pe langa toate astea…pot beneficia si de apelul pe care si el il sustine saptamanal in Gruparea Richest pentru ca acolo mereu discuta cu toti si face analize alaturi de toti membri gruparii.

Avand toate avantajele astea la dispozitie…plus chat 24/7, evident…simt ca as avea toate sansele de care e nevoie pentru a atinge un succes si un venit constant in trading…posibil totusi sa imi ia 2-3 luni pana cand voi ajunge la un profit de 3000 de euro pe luna doar pentru ca asta depinde foarte mult de capitalul pe care eu il investesc, dar nu mi s-ar parea rau ca in cateva luni sa ajung la acel venit prin trading part-time.

A 3-a si ultima optiune pe care as avea-o ar fi sa aleg marketing-ul afiliat pe care il pot incepe cu efectiv 0 buget si 0 experienta.

Atat timp cat as dispune de macar 2 ore libere pe zi sunt sigur ca as putea sa fac asta de oriunde si chiar doar cu un telefon.

M-as folosi de metodele oferite in training-ul de marketing afiliat din Gruparea Richest, fiindca as avea acolo peste 5 metode practice pe care le pot aplica de astazi incat sa scot bani din marketing afiliat facut la abonamente cu comision recurent.

Plus ca la fel ca si la celelalte metode ma pot folosi de chat-ul live 24/7 pentru orice intrebare si nelamurire incat sa am un raspuns sigur si o solutie concreta de la mentori…plus ca pot participa la apelurile saptamanale pe marketing afiliat pentru a primi sfaturi si mai personalizate si sa vad exact cum pot rezolva ce nu functioneaza sau sa imbunatatesc ce deja merge bine.

Promovand Gruparea Richest pot beneficia de un comision recurent de pana la 10 dolari pe fiecare membru adus, astea inseamna ca voi primi un comision in fiecare luna pentru fiecare membru adus atat timp cat membrul acela ramane in Grupare…adica comision pe viata chiar daca eu ma voi opri din promovat…e un venit pasiv, nu e un simplu comision la prima tranzactie si atat asa cum ofera altii.

Pe langa asta pot promova si abonamentele trimestriale sau anuale ale Gruparii unde acolo pot avea un comision si mai mare…findca comisionul curent pentru abonamentul anual poate fi de pana la 120 de dolari sau chiar mai mult pe viitor fiindca preturile vor mai fi majorate.

Plus ca nu m-as opri deloc aici…dupa ce as prinde ceva experienta as incepe sa aplic abilitatile si aceleasi metode de promovare la alte servicii si programe recurente care ofera un comision mult mai mare…cum ar fi Kajabi spre exemplu…care ofera un comision lunar de vreo 60 de dolari pe fiecare membru adus.

In concluzie stiu sigur ca si din marketing afiliat as putea ajunge la un profit de 2-3 mii de euro pe luna in 2-3 maxim 4 luni de implicare chiar daca imi e destul de greu sa estimez…fiindca am alegeri multiple…evident.

Apropo, daca vrei sa ai parte si de un videoclip explicativ fix pe subiectul asta, am chiar un video postat pe canalul meu de YouTube prin care poti intelege mult mai detaliat. 

Apasa aici sau pe imaginea de mai sus pentru a vedea acum videoclipul.

Acum…alegerea e a ta, poti aplica una dintre metodele pe care eu le-am oferit fiindca sigur gasesti una potrivita tie…spre exemplu marketing-ul afiliat daca nu ai deloc buget…sau dropshipping daca ai deja putin buget…iar daca ai si mai mult de investit ai putea merge direct pe trading…..SAAAU…poti iesi din video fara sa actionezi si SA CONTINUI SA CAUTI ALTE METODE MAGICE DE PARCA AR EXISTA VREUNA.

ITI SPUN EU CARE E PILULA MAGICA…SA AI MENTORII POTRIVITI LANGA TINE SI SUSTINERE LA ORICE PAS, O STRATEGIE CONCRETA SI PAS CU PAS PE CARE O POTI APLICA.

POTI ALEGE GRUPAREA RICHEST SI SA INCEPI DE ASTAZI SA PROGRESEZI SPRE ACEL OBIECTIV…SAU POTI CONTINUA SA CAUTI SI SA PIERZI TIMPUL…ALEGEREA E A TA.

CE ITI RECOMAND SA FACI PENTRU A TE DEZVOLTA IN CONTINUARE:

Vezi mai multe videoclipuri despre cum sa faci bani, afaceri online, promovare, marketing, mindset si lifestyle la Andrei Valentin pe canal.

Profita de reducerea abonamentului in Gruparea Richest pentru a primi acces instant la mentori specializati in multiple domenii de facut bani online si pentru a beneficia de sustinere pas cu pas si strategii actualizate.

Vezi aici cati bani au generat absolventii Gruparii Richest in ultimele 30 de zile.

Alege domeniul, învață de la mentori, creează un venit online.

Trăiește-ti viață așa cum îți dorești.

Ai nevoie de mentori dacă vrei să ajungi acolo unde banii nu mai sunt o problemă.

Vrei să mergi undeva? Dai cu cardul și ai plecat. Se întâmplă ceva apropiaților? Un transfer bancar și rezolvi problema. Îți dorești ceva nou? Nu-ți vei mai goli contul bancar.

Banii oferă modalități ușoare la probleme multiple. Poți ajunge mai rapid în locuri, să ai un stil de viață mai ridicat, să conduci o mașină mai bună, să locuiești într-un apartament mai luxos.

Societatea te-a îndoctrinat să crezi că banii nu schimbă prea multe lucruri. Că nu rezolva probleme. MINCIUNI.

Banii îți pot oferi viața pe care mereu ți-ai dorit-o. Dar...ești dispus să înveți cum să îi faci?

Banii sunt oferiți în lume celor care dețin valoare. Celor care rezolvă probleme.

Gruparea RICHEST™ îți poate dechide orizontul către valoarea ta și problemele pe care le poți rezolva în societate pentru a fi răsplătit în BANI.

Încât să nu-ți mai faci griji niciodată.

VREAU SA INVAT