FA BANI ONLINE: Cum ajungi la PRIMUL MILION

FA BANI ONLINE: Cum ajungi la PRIMUL MILION

FA BANI ONLINE: Cum ajungi la PRIMUL MILION

Personal am reusit sa generez peste un milion de euro online si m-am gandit sa va filmez un video in care sa discut strict despre cum poti ajunge sa generezi primul tau milion de euro in online.

Fiind o suma care iti poate schimba viata pentru totdeauna, cu siguranta ar trebui sa fie un prim obiectiv pentru tine.

Asa ca in urmatoarele minute vei afla 3 pasi exacti pe care personal i-as urma de la 0 pentru a ajunge cat mai rapid la primul milion generat…iar daca vrei apoi sa afli mai multe despre mine si cum mai exact am atins eu rezultatele astea, poti sa vezi celelalte videoclipuri de pe canal.

Cum incepi?

Primul pas pe care l-as urma daca as fi acum la 0 si as vrea sa ajung cat mai rapid posibil sa generez primul milion online…ar fi sa aleg domeniul potrivit.

Sa-ti alegi domeniul potrivit cu care sa incepi in afaceri e probabil CEL MAI CRITIC SI IMPORTANT PAS…imagineaza-ti ca trebuie sa te muti intr-un oras nou si o varianta ar fi sa te muti intr-unul care nu are oportunitati, nu are posibilitati, nu exista gara, aeroport, nu sunt mall-uri…iar o alta varianta ar fi sa te muti intr-unul care ar beneficia de toate oportunitatile astea mentionate si evident ca ai vrea sa alegi a 2-a varianta daca ai putea fiindca iti poate afecta pozitiv tot restul vietii.

La fel si in afaceri…daca mergi pe domeniul prost de la bun inceput sansele tale scad exponential, probabilitatea de a atinge rezultate constante e mult mai mica, in scurt timp increderea in tine o sa scada si dupa ce te vei lasa vei ramane cu experienta proasta care te va afecta emotional si din punct de vedere al increderii si pe urmatoarele afaceri sau proiecte pe care le vei incerca.

De asta e atat de important sa pleci pe drumul potrivit de la bun inceput fiindca ai posibilitatea sa alegi un drum mai lin si cu mult mai putine gropi…asta e si motivul pentru care eu impreuna cu mentorii din GRUPAREA RICHEST ne concentram atat de mult pe a te ajuta sa-ti alegi domeniul potrivit, dar am sa iti ofer cateva sfaturi gratuite si in acest blog. 

Domeniul potrivit ti-l alegi in functie de 3 criterii…buget, timp si experienta…nu ai nicio sansa sa incepi un restaurant daca nu ai buget de minim 50 de mii de euro…n ai nicio sansa sa incepi dropshipping daca nu poti investi macar 4 ore pe zi pentru asta si la fel nu ai nicio sansa sa pornesti o afacere cu avioane cand tu nu ai nici macar 1 gram de habar despre chestia asta si nici nu stii de unde poti face rost de informatii.

Deci gandeste-te concret si defineste exact ce timp ai, de ce buget dispui…iar inainte de a alege domeniul asigura-te ca ai si posibilitatea de a face rost de informatii si mentori pe acel domeniu.

Asta e formula cu care iti garantez ca nu ai cum sa dai gres…atat timp cat alegi domeniul potrivit cu criteriul asta poti fii sigur ca ai sanse cat mai bune de succes daca urmezi si urmatorii 2 pasi.

Al 2-lea pas ar fi sa ma concentrez la maxim, sa ma imbunatatesc zilnic si sa imi setez ca obiectiv nu sa fac nu stiu ce sume…dar sa devin cel mai bun la acel domeniu pe care eu mi l-am ales.

Cele mai intalnite greseli aici sunt urmatoarele 1….prima greseala este ca incepatorii de obicei se streseaza sa faca bani, sa faca nu stiu ce sume, isi canalizeaza toata atentia pe a atinge o anumita suma dar realitatea e ca suma aia nu te ajuta la nimic in prezent…te va ajuta in viitor…deci ar trebui sa te concentrezi pe ceva ce poate cu adevarat sa faca diferenta in prezent.

Concentrarea ta numarul 1 este sa devii cel mai bun la acel domeniu, nu sa atingi o anumita suma…de-a lungul timpului si eu am facut greseala asta dar la scurt timp imi dadeam seama ca incepi sa stagnez sau pur si simplu sa nu mai evoluez atat de rapid pentru ca am inceput din nou sa ma concentrez prea mult pe a face nu stiu ce suma de bani in loc de a ma concentra pe a deveni cel mai bun la acel domeniu.

A 2-a greseala este ca se dau batuti mult prea rapid…suna a cliseu poate fiindca ai mai auzit asta de multe ori dar daca imi urmezi pasul 1 cu alegerea domeniului potrivit…ar fi de-a dreptul stupid sa te dai batut cand esti acum atat de sigur ca domeniul respectiv e atat de potrivit pentru tine.

Evident ca rezultatele nu vor aparea peste noapte…evident ca va fi greu, stresant si extrem de frustrant…nici nu ar trebui sa te astepti la altceva, ar trebui sa ti se para ceva normal.

Faptul ca te dai batut asa de rapid nu semnifica nimic altceva decat ca dai cu piciorul unui domeniu extrem de potrivit pentru tine…si daca la un domeniu asa potrivit dai cu piciorul atat de rapid…imagineaza-ti cum iti antrenezi tu creierul si subconstientul sa reactioneze cand dai de situatii cu adevarat nepotrivite si mult mai grele.

Atat timp cat te concentrezi sa devii cat mai bun in acel domeniu iti garantez din nou ca vei ajunge la succes in cel mai scurt timp posibil.

Al 3-lea si ultimul pas pentru a genera primul tau milion de euro este sa-ti gasesti pe parcursul drumului un mentor sau chiar mai multi mentori care sa iti ofere sustinere si o experienta mult mai bogata.

Cum orice copil are un tatic in viata reala asa poti avea un tatic de afaceri si cand decizi sa pornesti pe drumul asta…si poate ai trecut prin asta la fel ca si mine sau cel mai sigur macar ai auzit de cineva care sa nu fi avut parte de un tata pe parcursul vietii si ai inteles cat de greu e…la fel se aplica si in afaceri.

De-a lungul timpului am investit in multipli mentori…oameni mult mai experimentati decat mine in business care mi-au oferit sustinere si mult mai multa valoare….fie ca am platit efectiv pentru un mentorat pentru cateva luni sau ca am intrat intr-un grup sau poate pur si simplu am mers pana in nu stiu ce oras doar ca sa iau cina cu persoana respectiva…metodele sau fost multiple.

Dar ideea principala este ca…si o spun cu mare certitudine…de-a lungul timpului in afaceri mentorii astia m-au ajutat mai mult decat orice informatie…orice video de pe youtube, orice curs cumparat vreodata…

Asta e unul dintre motivele pentru care am lansat Gruparea Richest si am vrut sa le ofer oamenilor acces la mentori in multiple domenii…am stiut ca asta e urmatorul nivel si totodata cel mai avansat nivel prin care poti invata o abilitate sau chiar un domeniu nou…asta a facut cea mai mare diferenta pentru mine de-a lungul timpului si am observat-o la multi altii din domeniul afacerilor.

Mereu vei avea nevoie de un mentor pentru a ajunge la nivelul urmator iar cu cat realizezi asta mai devreme cu atat o sa iti fie mai simplu si o sa ajungi acolo mult mai rapid…deci ultimul sfat pe care ti-l pot oferi aici este sa investesti cat mai mult in mentori, intalniri, evenimente…incearca sa intri in relatii cu cat mai multe persoane care’s mai experimentate decat tine.

CE ITI RECOMAND SA FACI PENTRU A TE DEZVOLTA IN CONTINUARE:

Vezi mai multe videoclipuri despre cum sa faci bani, afaceri online, promovare, marketing, mindset si lifestyle la Andrei Valentin pe canal.

Profita de reducerea abonamentului in Gruparea Richest pentru a primi acces instant la mentori specializati in multiple domenii de facut bani online si pentru a beneficia de sustinere pas cu pas si strategii actualizate.

Vezi aici cati bani au generat absolventii Gruparii Richest in ultimele 30 de zile.

Alege domeniul, învață de la mentori, creează un venit online.

Trăiește-ti viață așa cum îți dorești.

Ai nevoie de mentori dacă vrei să ajungi acolo unde banii nu mai sunt o problemă.

Vrei să mergi undeva? Dai cu cardul și ai plecat. Se întâmplă ceva apropiaților? Un transfer bancar și rezolvi problema. Îți dorești ceva nou? Nu-ți vei mai goli contul bancar.

Banii oferă modalități ușoare la probleme multiple. Poți ajunge mai rapid în locuri, să ai un stil de viață mai ridicat, să conduci o mașină mai bună, să locuiești într-un apartament mai luxos.

Societatea te-a îndoctrinat să crezi că banii nu schimbă prea multe lucruri. Că nu rezolva probleme. MINCIUNI.

Banii îți pot oferi viața pe care mereu ți-ai dorit-o. Dar...ești dispus să înveți cum să îi faci?

Banii sunt oferiți în lume celor care dețin valoare. Celor care rezolvă probleme.

Gruparea RICHEST™ îți poate dechide orizontul către valoarea ta și problemele pe care le poți rezolva în societate pentru a fi răsplătit în BANI.

Încât să nu-ți mai faci griji niciodată.

VREAU SA INVAT