DEZVALUI DE CE DROPSHIPPING NU FUNCTIONEAZA IN 2022

DEZVALUI DE CE DROPSHIPPING NU FUNCTIONEAZA IN 2022

DEZVALUI DE CE DROPSHIPPING NU FUNCTIONEAZA IN 2022

Dropshipping-ul nu mai functioneaza anul asta fiindca tu nu ai strategia corecta. Dupa ce am rulat in dropshipping pentru mai bine de 3 ani si am generat peste un milion de dolari in vanzari, in randurile ce urmeaza, asta vreau sa iti ofer 3 metode corecte si concrete de facut dropshipping care stiu ca functioneaza si in ziua de azi daca le aplici corect.

Care este strategia de anul acesta?

Ca sa iti fie mai simplu de inteles si ales, iti voi prezenta metodele in ordinea dificultatii…iar prima metoda de a face dropshipping cu succes anul asta si care are cea mai mica dificultate si cel mai mic risc, este sa incerci dropshipping organic pe tiktok. Pana de curand, dropshipping-ul fara buget era aproape imposibil. Tiktok-ul iti ofera o mare oportunitate de care poti profita. E usor sa ajungi viral pe tiktok daca ai criteriul potrivit.

Deci poti face dropshipping pe America sau pe Romania. Spre exemplu pe Romania, as alege un produs de pe Emag care e la mare cautare si rezolva o problema pentru multi oameni. Un alt criteriu ar fi sa crezi ca ar prinde bine pe tiktok si are potential sa ajunga viral, fiindca e ceva amuzant sau iesit din comun…iar apoi as crea un magazin pe Shopify in jurul acelui produs, l-as comanda acasa si as incepe sa fac tiktok-uri cu el.

Metoda asta impune 0 risc si poate fi inceputa fara buget si fara experienta. In Gruparea Richest dezvaluim si criteriul pentru a ajunge viral pe tiktok, acelasi criteriu pe care l-am folosit incat de la inceput cu pagina mea de tiktok si pagina RICHEST pentru a depasi 600 de mii de urmaritori totali pe tiktok.

A doua metoda de a face dropshipping cu succes anul asta si implica dificultate medie, risc mediu, este sa faci dropshipping pe Romania cu buget. Te poti folosi de Emag pentru a gasi produse care sunt subevaluate ca si pret si pe care le poti vinde tu la un pret mai mare prin promovare pe tiktok si instragram. Tot in Gruparea Richest avem un mentor pe dropshipping care iti arata pas cu pas cum a lansat un magazin pe Romania si a atins rezultate in doar cateva zile cu buget de doar 500 de lei. 

Apasa aici pentru a intra in Gruparea Richest. 

Toata cheia e sa alegi un produs bun, pe locul 2 sunt reclamele, iar pe locul 3 magazinul pe care il creezi. Daca ai un criteriu bun pentru alegerea produsului, sansele tale de succes cresc exponential.

A 3-a metoda de a face dropshipping si care consider ca are dificultate ridicata, risc ridicat, este sa faci dropshipping pe America cu buget. Avantajul este ca acolo poti atinge mai usor rezultate mari de cateva mii de dolari pe zi o data ce ai gasit un produs bun, dar dezavantajul este, in comparatie cu metoda 2 cel putin, ca metoda asta e mult mai competitiva. E mult mai greu sa gasesti acolo un produs bun care sa poata fi scalat, dar si cand il gasesti, limita e cerul.

Apropo, daca vrei sa ai parte si de un videoclip explicativ fix pe subiectul asta, am chiar un video postat pe canalul meu de YouTube prin care poti intelege mult mai detaliat. 

Apasa aici sau pe imaginea de mai sus pentru a vedea acum videoclipul.

Din nou, produsul face tot, reclamele sunt pe locul 2. Ai nevoie de un criteriu bun…iar daca alegi metoda a 3-a, iti sugerez sa intri pe canalul meu de YouTube si sa vezi celelalte videoclipuri. Am un playlist intreg de videoclipuri despre dropshipping pe America, cat si unul diferit pentru dropshipping in Romania.

Sunt sigur ca intelegi acum ca problema n-ar fi ca dropshipping-ul n-ar mai functiona, ci metoda pe care tu o ai nu functioneaza. Sau cel putin nu mai functioneaza in prezent. Continua sa te dezvolti zilnic si sa te adaptezi noilor metode. Acum ceva timp prima metoda cu tiktok organic fara buget nici macar nu era posibila. Adapteaza-te si profita de oportunitati.

CE ITI RECOMAND SA FACI PENTRU A TE DEZVOLTA IN CONTINUARE:

Vezi mai multe videoclipuri despre cum sa faci bani, afaceri online, promovare, marketing, mindset si lifestyle la Andrei Valentin pe canal.

Profita de reducerea abonamentului in Gruparea Richest pentru a primi acces instant la mentori specializati in multiple domenii de facut bani online si pentru a beneficia de sustinere pas cu pas si strategii actualizate.

Vezi aici cati bani au generat absolventii Gruparii Richest in ultimele 30 de zile.

Alege domeniul, învață de la mentori, creează un venit online.

Trăiește-ti viață așa cum îți dorești.

Ai nevoie de mentori dacă vrei să ajungi acolo unde banii nu mai sunt o problemă.

Vrei să mergi undeva? Dai cu cardul și ai plecat. Se întâmplă ceva apropiaților? Un transfer bancar și rezolvi problema. Îți dorești ceva nou? Nu-ți vei mai goli contul bancar.

Banii oferă modalități ușoare la probleme multiple. Poți ajunge mai rapid în locuri, să ai un stil de viață mai ridicat, să conduci o mașină mai bună, să locuiești într-un apartament mai luxos.

Societatea te-a îndoctrinat să crezi că banii nu schimbă prea multe lucruri. Că nu rezolva probleme. MINCIUNI.

Banii îți pot oferi viața pe care mereu ți-ai dorit-o. Dar...ești dispus să înveți cum să îi faci?

Banii sunt oferiți în lume celor care dețin valoare. Celor care rezolvă probleme.

Gruparea RICHEST™ îți poate dechide orizontul către valoarea ta și problemele pe care le poți rezolva în societate pentru a fi răsplătit în BANI.

Încât să nu-ți mai faci griji niciodată.

VREAU SA INVAT