Cum sa faci 3000 euro pe zi in dropshipping Romania

Cum sa faci 3000 euro pe zi in dropshipping Romania

Cum sa faci 3000 euro pe zi in dropshipping Romania

In perioada mea de dropshipping pe America, pe vremea mea, am avut si zile de 5k-10k dolari in vanzari. Sa vinzi pe piata din america si cea internationala totusi nu e ceva atat de impresionant. In schimb, dropshipping-ul pe Romania nu am reusit sa il scalez la un nivel atat de ridicat. Totusi, am prieteni si cunostinte care genereaza pana la 5k-10k dolari pe zi facand dropshipping in Romania, iar printre ei se numara si Flavio.

Flavio este totodata si mentor in Gruparea Richest, de la el inveti direct cum a reusit sa faca dropshipping pe Romania de vreo 2 ani de zile cum rezultatele lui totale depasesc 500 de mii de euro in vanzari. Partea buna este ca reuseste sa aiba si o marja buna de profit de pana la 30-40%.

In randurile ce urmeaza, vreau sa va ofer 3 sfaturi concrete pentru a ajunge la minim 2-3 mii de euro in vanzari facand dropshipping pe Romania, dar, personal avand mai multa experienta pe America, am zis sa aduc alaturi de mine pe cineva cu mai multa experienta in piata noastra. Il voi suna pe Flavio pe facetime si il voi trage de limba sa va ofere 3 sfaturi pentru a ajunge la nivelul la care el e acum.

Te las pe tine sa decizi daca sfaturile oferite de Flavio vor avea sens si te vor ajuta, iar daca raspunsul tau e unul pozitiv, te invit sa afli mai multe despre Flavio, sa inveti strategii concrete de la el si sa ai apeluri saptamanale plus raspuns direct si personal de la el la orice neclaritate in dropshipping prin a te alatura in Gruparea Richest.

In grupare gasesti totodata un training complet organizat de Flavio care iti arata pas cu pas cum el a lansat un nou magazin pe Romania si a ajuns la rezultate in doar cateva zile avand un buget de doar 500 de lei

Iti voi atasa in josul pasginii un link cu informatii despre grupare, fiindca pe langa acces la Flavio pe dropshipping, vei avea si alti mentori pe crypto, analize si semnale tradining, marketing afiliat si alte domenii pe care le vom mai adauga. Pretul abonamentului in grupare aproape ca se va dubla curand iar locurile sunt limitate in fiecare luna, poti verifica tu daca exista sansa sa te alaturi in momentul de fata.

Hai sa-i dau un apel lui Flavio si sa vedem ce face si ce sfaturi considera el ca l-au ajutat cel mai mult, in comentarii poti scrie ce alte curiozitati ai mai avea de la Flavio pe viitor si poate mai facem un alt video. 

Poti vedea apelul complet pe canalul meu de YouTube. Apasa aici sau pe imaginea de mai jos pentru a vedea acum videoclipul.

Eu unul consider ca sfaturile lui Flavio au fost valoroase si categoric te vor ajuta daca nu esti arogant si orgolios ca sa le aplici.

CE ITI RECOMAND SA FACI PENTRU A TE DEZVOLTA IN CONTINUARE:

Vezi mai multe videoclipuri despre cum sa faci bani, afaceri online, promovare, marketing, mindset si lifestyle la Andrei Valentin pe canal.

Profita de reducerea abonamentului in Gruparea Richest pentru a primi acces instant la mentori specializati in multiple domenii de facut bani online si pentru a beneficia de sustinere pas cu pas si strategii actualizate.

Vezi aici cati bani au generat absolventii Gruparii Richest in ultimele 30 de zile.

Alege domeniul, învață de la mentori, creează un venit online.

Trăiește-ti viață așa cum îți dorești.

Ai nevoie de mentori dacă vrei să ajungi acolo unde banii nu mai sunt o problemă.

Vrei să mergi undeva? Dai cu cardul și ai plecat. Se întâmplă ceva apropiaților? Un transfer bancar și rezolvi problema. Îți dorești ceva nou? Nu-ți vei mai goli contul bancar.

Banii oferă modalități ușoare la probleme multiple. Poți ajunge mai rapid în locuri, să ai un stil de viață mai ridicat, să conduci o mașină mai bună, să locuiești într-un apartament mai luxos.

Societatea te-a îndoctrinat să crezi că banii nu schimbă prea multe lucruri. Că nu rezolva probleme. MINCIUNI.

Banii îți pot oferi viața pe care mereu ți-ai dorit-o. Dar...ești dispus să înveți cum să îi faci?

Banii sunt oferiți în lume celor care dețin valoare. Celor care rezolvă probleme.

Gruparea RICHEST™ îți poate dechide orizontul către valoarea ta și problemele pe care le poți rezolva în societate pentru a fi răsplătit în BANI.

Încât să nu-ți mai faci griji niciodată.

VREAU SA INVAT