CUM INCEPI O AFACERE | Primii Pasi

CUM INCEPI O AFACERE | Primii Pasi

M-am gandit sa ma folosesc de experienta mea de 5 ani in domeniul afacerilor online si sa va ofer niste pasi si principii concrete de care va puteti folosi pentru a pune pe picioare orice afacere care poate ajunge la succes si profit.

Un prim pas sau principiu ar fi sa nu iti bati capul la inceput cu toate chestiile neimportante…spre exemplu daca sa iti faci firma sau nu, ce firma sa iti faci, cum o sa platesti taxele…ce contabil iti trebuie si tot felul de porcarii de genul, fiindca nu asta te intereseaza cand esti la inceput.

O afacere care e la inceput, mai ales in piata ultra competitiva din ziua de azi, are nevoie sa ajunga la vanzari intr-un mod cat mai rapid posibil.

Odata ce ajungi la vanzari vei avea buget sa iti imbunatatesti produsul sau serviciul si sa pui lucrurile mult mai bine pe picioare.

Evident ca vei avea nevoie de o firma, dar iti garantez ca nu o sa iti bata ANAF-ul la usa pentru aia 1000 de lei pe care i-ai facut tu…ii costa naiba mai mult transportul si orele de munca decat ar scoate de la tine pe sumele alea dezordonate.

Nu e deloc inteligent sa stai sa te gandesti “aaa, oare am nevoie de firma…cum platesc taxele…ce firma sa fac…”.

E TOTUL COMPETITIV, DACA INTRI IN AFACERI TREBUIE SA INTELEGI CA E RECHIN VERSUS RECHIN INTR-UN OCEAN, PE CALE DE DISPARITIE…ORI INVETI SA ACTIONEZI RAPID SI SA FII UN RECHIN ADEVARAT ORI VEI MURI DE FOAME SI VEI FI MANCAT DE ALTI RECHINI.

La fel si cu orice alta prostie care nu are sens la inceput…personal nici pe logo sau denumire nu m-as concentra la inceput…nici macar nu vreau sa stiu de la A la Z cum o sa livrez produsul sau serviciul respectiv…FIINDCA NICI MACAR NU STIU DACA FUNCTIONEAZA MAI INTAI.

Vreti sa stiti de ce sunteti asa bata la afaceri, dar va suparati si faceti pe orgoliosii cand sunt dur cu voi…dar nu ma pot abtine.

SUNTETI ATAT DE BATA LA AFACERI FIINDCA VA IA 10 ZILE SA GASITI O IDEE, 5 ZILE SA VA GANDITI DACA AVETI NEVOIE DE FIRMA, CE FIRMA SI CUM PLATESTI TAXELE, INCA 7 ZILE SA GASESTI UN NUME, LOGO SI O SCHEMA DE CULORI, APOI INCA 2 SAPTAMANI SA GANDESTI INTREGUL PRODUS, SERVICIU SAU PROCES DE LIVRARE SI ASA PIERDETI 3 LUNI IN PREGATIRE…PE CAND EU IN 24 DE ORE DEJA AM DAT DRUMUL LA PROMOVARE SI AM TESTAT IDEEA CA SA VAD DACA EXISTA MACAR INTERES CA SA MISC UN ALT DEGET.

De asta sunteti prajiti la afaceri…ascultati de sfaturi expirate si inapoiate de la afaceristi care ruleaza afaceri lansate acum 5-10 ani…lucrurile s-au schimbat…vreti strategii mai bune dar va suparati ca sunt asa dur si direct cu voi…treziti-va la realitate.

Iar un alt principiu extrem de important este sa urmezi cererea…ma simt atat de prost cand discut cu anumiti indivizi care-mi spun ca sunt pasionati de nu stiu ce sosete si ei vor sa faca o fabrica de sosete si sa creeze cel mai bun brand de sosete din europa…visezi baiatul meu si mie imi place sa imi setez obiective dar hai sa revenim putin cu picioarele pe pamant.

Si nu spun sa nu fii atent la ce te pasioneaza…dar de multe ori pasiunea te va lasa sa mori de foame.

Trebuie sa intelegi ca interesul pietei e cel mai important…si evident ca nu se rezuma doar la asta, dar daca nu exista interes in produsul sau serviciul respectiv nici macar nu trebuie sa misti alt deget, ci sa incepi sa te gandesti la o alta idee.

Tocmai de asta…cu principiile astea 2 stiu sigur ca voi avea succes in afaceri ori cat voi trai…fiindca o data ce intelegi ca nu trebuie sa iti pierzi timpul pe prostii, ci ar trebui sa treci la treaba…si ca interesul pietei conteaza cel mai mult…devine doar un joc al numerelor.

O sa testez prima idee…nu functioneaza…trec la a 2-a, merge ceva dar nu ce-mi doream…trec la a 3-a si pana la urma dau lovitura fiindca ma misc rapid, sunt un rechin care exploreaza oceanul din lung in lat ca sa gaseasca oportunitati cu adevarat masive.

Invata sa profiti de mentori, actioneaza acum si intra in Gruparea Richest cat abonamentul inca este la un pret redus.

Tocmai de asta un rechin se misca rapid, nu isi pierde energia pe chestii inutile la momentul respectiv…”aaa dar cum o sa platesc oare taxele daca vine ANAF peste mine”

CE ITI RECOMAND SA FACI PENTRU A TE DEZVOLTA IN CONTINUARE:

Vezi mai multe videoclipuri despre cum sa faci bani, afaceri online, promovare, marketing, mindset si lifestyle la Andrei Valentin pe canal.

Profita de reducerea abonamentului in Gruparea Richest pentru a primi acces instant la mentori specializati in multiple domenii de facut bani online si pentru a beneficia de sustinere pas cu pas si strategii actualizate.

Vezi aici cati bani au generat absolventii Gruparii Richest in ultimele 30 de zile.

Alege domeniul, învață de la mentori, creează un venit online.

Trăiește-ti viață așa cum îți dorești.

Ai nevoie de mentori dacă vrei să ajungi acolo unde banii nu mai sunt o problemă.

Vrei să mergi undeva? Dai cu cardul și ai plecat. Se întâmplă ceva apropiaților? Un transfer bancar și rezolvi problema. Îți dorești ceva nou? Nu-ți vei mai goli contul bancar.

Banii oferă modalități ușoare la probleme multiple. Poți ajunge mai rapid în locuri, să ai un stil de viață mai ridicat, să conduci o mașină mai bună, să locuiești într-un apartament mai luxos.

Societatea te-a îndoctrinat să crezi că banii nu schimbă prea multe lucruri. Că nu rezolva probleme. MINCIUNI.

Banii îți pot oferi viața pe care mereu ți-ai dorit-o. Dar...ești dispus să înveți cum să îi faci?

Banii sunt oferiți în lume celor care dețin valoare. Celor care rezolvă probleme.

Gruparea RICHEST™ îți poate dechide orizontul către valoarea ta și problemele pe care le poți rezolva în societate pentru a fi răsplătit în BANI.

Încât să nu-ți mai faci griji niciodată.

VREAU SA INVAT