5 Sfaturi Financiare Pentru Tineri Milionari

5 Sfaturi Financiare Pentru Tineri Milionari

5 Sfaturi Financiare Pentru Tineri Milionari

In randurile ce urmeaza, vreau sa-ti ofer 5 sfaturi financiare care pe mine m-au ajutat sa produc peste 1.5 milioane de dolari in vanzari online.

Cum poti reusi?

Cel mai important sfat, sfatul cu numarul 1 totodata, pe care l-as oferi cuiva care e la inceput si vrea sa produca milioane, este sa nu mai caute metode prin care sa economiseasca bani, cand nu ai bani nu trebuie sa economisesti bani si asta incearca toti cand sunt la inceput. Cand nu ai bani, trebuie sa faci mai multi.

Daca nu ai bani…ai nevoie sa inveti cum sa faci mai multi, nu cum sa salvezi cat mai mult in fiecare luna. Daca ai…sa zic…4000 de lei pe luna iar costurile tale sunt de 3000 de lei, ramai cu 1000 la finalul fiecarei luni.

Costurile tale probabil ca includ mancarea, poate o chirie, intretinere si una alta ce-ti mai iei iar asta te duce 3000 pe luna. Nu ai ce economisi prea mult in majoritatea situatiilor, asta trebuie sa intelegi…cel mai probabil nu ai unde altundeva mult mai ieftin unde sa te muti, si doar nu o vei dormi pe strada, doar nu vei muri de frig, sa nu mai folosesti caldura si doar nu o sa incepi sa mananci omleta dimineata, la pranz si seara, pentru ca vrei sa economisesti. Asta nu te va ajuta, ci mai mult te va incurca. Evident…ca daca nu ai bani…nu vrei sa exagerezi cu lucrurile pe care dai bani, dar nici nu vrei sa te duci in extrema cealalta cu economisitul.

Cel mai bun sfat pe care-l poti primi atunci cand esti la inceput si nu prea ai bani, este sa te pui pe treaba si sa inveti cum sa faci de 3-4-5 ori mai multi bani decat faci in momentul de fata…nu sa economisesti 15 lei in lidl la cosul de cumparaturi.

Al doilea sfat este sa investesti cat mai multi bani in tine, in experiente, lucruri care te ajuta si in dezvoltarea ta personala. Nu in bursa, crypto si alte nebunii. Daca nu faci macar 5-10 mii de euro pe luna, nici nu as discuta de investitii. Investitia aia in bursa de 500 de lei pe luna, sau in crypto, nu o sa-ti schimbe deloc viata si mai rau iti blocheaza banii, decat sa te ajute sa ajungi la nivelul ala pe care ti-l doresti.

In schimb…o carte, o informatie, un curs, un training, un mastermind, un eveniment sau si mai puternic de atat, un mentor cu care lucrezi in mod direct, toate chestiile astea iti pot schimba viata in doar cateva luni. Iti poti tripla venitul sau chiar sa faci de 10 ori mai mult in mai putin de 12 luni. Schimbarea asta e posibila doar daca investesti cat mai mult in tine.

Pe locul 2 as pune investitiile in experiente, locuri, mancaruri, chestii pe care le faci si iti cresc increderea in tine, lucruri despre care poti povesti mai tarziu…si astea sunt mai valoroase decat investitiile in bursa sau crypto, daca nu faci macar 5-10 mii de euro pe luna.

Al 3-lea sfat financiar pe care ti-l ofer daca vrei sa incepi sa produci milioane este sa intelegi ca banii in lume sunt facuti sa ruleze, iar cei care sunt lacomi, si doar ii strang pentru prea mult timp fara sa-i foloseasca, vor incepe sa nu mai primeasca…Scared money don’t make money…stii vorba aia…daca iti e frica sa-i cheltui fiindca vei ramane fara ei, nu vei ajunge prea departe.

Cand incepi sa faci bani trebuie sa incepi sa te si folosesti de ei, investeste in experiente, un Iphone nou daca asta te ajuta sa produci continut mai smecher, un Macbook nou daca asta ar face diferenta sa lucrezi de 3 ori mai rapid, intr-un eveniment unde poti intalni inca 100 ca tine cu care poti forma dupa o relatie, intelegi ideea…daca incepi sa faci bani si nu te folosesti de ei la potential maxim incat sa-i rulezi si sa-i bagi in chestiile care te pot ajuta PE TINE PERSONAL sa generezi de 2-3 ori mai multi bani…nu vei ajunge prea departe.

Apropo, daca vrei sa ai parte si de un videoclip explicativ fix pe subiectul asta, am chiar un video postat pe canalul meu de YouTube prin care poti intelege mult mai detaliat. 

Apasa aici sau pe imaginea de mai sus pentru a vedea acum videoclipul.

Al 4-lea sfat este sa nu te folosesti de bani pentru a-i impresiona pe altii, nu da banii pe haine care doar impresioneaza…dintre toate chestiile pe care poti da bani, hainele de firma le-as pune pe ultimul loc fiindca in ziua de azi toti au de la turci si nu iti mai ofera statutul ala pe care-l aveai o data…costa multi bani si nu isi scot investitia. Daca ai bani garla si chiar iti plac la maxim, atunci as vedea sa faca ceva sens. Dar pana atunci, nu da bani pe haine care doar impresioneaza, iesiri, accesorii, etc. Foloseste-te de bani cu cap si baga-i doar in chestiile care te ajuta sa faci mai multi si mai multi de la o luna la alta.

Iar sfatul cu numarul 5, si ultimul totodata, este sa te concentrezi cat mai mult pe a crea un venit lunar si constant pe care te poti baza. O mare greseala a romanilor e ca incearca sa dea lovitura cu nu stiu ce combinatie sau manevra. Dar si daca dai o lovitura de 100 de mii de euro peste noapte, in scurt timp nu ii vei avea. Doar daca te gandesti acum la toate chestiile pe care ti le doresti, masina, apartamentul, calatoriile, lucrurile pe care le vrei, ai putea sparge 100 de mii de euro in cateva minute. E mult mai puternic si mai inteligent din toate punctele daca ajungi treptat la un venit de 10-20-30 de mii de euro pe luna, iar apoi luna viitoare iti intra din nou…din nou si din nou.

CE ITI RECOMAND SA FACI PENTRU A TE DEZVOLTA IN CONTINUARE:

Vezi mai multe videoclipuri despre cum sa faci bani, afaceri online, promovare, marketing, mindset si lifestyle la Andrei Valentin pe canal.

Profita de reducerea abonamentului in Gruparea Richest pentru a primi acces instant la mentori specializati in multiple domenii de facut bani online si pentru a beneficia de sustinere pas cu pas si strategii actualizate.

Vezi aici cati bani au generat absolventii Gruparii Richest in ultimele 30 de zile.

Alege domeniul, învață de la mentori, creează un venit online.

Trăiește-ti viață așa cum îți dorești.

Ai nevoie de mentori dacă vrei să ajungi acolo unde banii nu mai sunt o problemă.

Vrei să mergi undeva? Dai cu cardul și ai plecat. Se întâmplă ceva apropiaților? Un transfer bancar și rezolvi problema. Îți dorești ceva nou? Nu-ți vei mai goli contul bancar.

Banii oferă modalități ușoare la probleme multiple. Poți ajunge mai rapid în locuri, să ai un stil de viață mai ridicat, să conduci o mașină mai bună, să locuiești într-un apartament mai luxos.

Societatea te-a îndoctrinat să crezi că banii nu schimbă prea multe lucruri. Că nu rezolva probleme. MINCIUNI.

Banii îți pot oferi viața pe care mereu ți-ai dorit-o. Dar...ești dispus să înveți cum să îi faci?

Banii sunt oferiți în lume celor care dețin valoare. Celor care rezolvă probleme.

Gruparea RICHEST™ îți poate dechide orizontul către valoarea ta și problemele pe care le poți rezolva în societate pentru a fi răsplătit în BANI.

Încât să nu-ți mai faci griji niciodată.

VREAU SA INVAT